فروش گوشت الاغ و اسب در تهران
متصدی یک دامداری در جنوب تهران به اتهام ذبح الاغ و اسب و فروش گوشت آنها به قصابیها از سوی پلیس دستگیر شد.
به گزارش ایران، سرهنگ نادر مرادی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت درباره این خبر به فارس گفت: اوایل هفته جاری خبری در خصوص ذبح چند رأس اسب و الاغ در یک دامداری در حوالی یکی از روستاهای حاشیه شهر تهران دریافت کردیم که با توجه به اهمیت موضوع و هماهنگی با مرجع قضایی، تیمی از مأموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی و پایگاه نهم پلیس امنیت عمومی پایتخت بههمراه نمایندگان سازمان دامپزشکی تهران به آدرس مذکور، اعزام شدند.
درحین ورود و در ابتدای کار، متصدی این دامداری از ورود مأموران جلوگیری کرد که با رعایت حقوق شهروندی و تفهیم حکم قضایی از این دامداری بازدید شد که در بررسیهای اولیه یک لاشه اسب و 50 کیلو گوشت الاغ و همچنین 10رأس اسب و یک رأس الاغ که برای ذبح به این مکان منتقل شده بودند، کشف شد.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت با بیان اینکه متصدی دامداری دستگیر و برای سیر مراحل قضایی به دادسرا معرفی شد، خاطرنشان کرد: تلاش برای دستگیری سایر مرتبطان این پرونده همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.