ربایش دو جوان فلسطینی به دست ارتش صهیونیستی

رسانه‌های محلی فلسطین از ربایش دو شهروند این کشور بدست نیروهای ویژه صهیونیستی در جنین واقع در کرانه باختری خبر دادند.
کد خبر: ۱۰۷۸۴۱۱
|
۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۲ 26 September 2021
|
3534 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیاالیوم، رسانه‌های فلسطینی از ربایش دو شهروند این کشور بدست نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، این دو جوان فلسطینی در ایستگاه سوخت واقع در جنین توقف کرده بودند که توسط نیروهای صهیونیستی ربوده شدند.

طبق اعلام پایگاه خبری القدس، لباس شخصی‌های اسرائیلی با استفاده از یک وانت سبزی فروشی به خودروی دو جوان فلسطینی به نام‌های احمد عمر مصطفی صلاح (۲۵ ساله) و محمد مازن السعدی که از آزادگان فلسطینی است و بمدت دو ماه است که تحت تعقیب پلیس رژیم صهیونیستی است، نزدیک شده و با تهدید به تیراندازی هر دوی آنها را بازداشت کردند.

هنوز موقعیتی که این دو جوان فلسطینی بدست نظامیان اسرائیلی به آنجا منتقل شده‌اند، اعلام نشده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟