آخرین خبربرگشت موج تغییر نظام از تهران به واشنگتن
1بازدید

برخورد قانونی با تردد غیرمجاز در مرز‌های کشور

معاون اجتماعی مرزبانی ناجا گفت: هرگونه تردد غیرمجاز در مرز جرم است و مرزبانان ناجا با اشرار و قاچاقچیانی که از مناطق ممنوعه تردد می‌کنند، برخورد خواهند کرد.

برخورد قانونی با تردد غیرمجاز در مرز‌های کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ ابوالقاسم خاتمی معاون اجتماعی مرزبانی ناجا در گفتگویی در واکنش به انتشار برخی از کلیپ‌های منتشره توسط شبکه‌های معاند و ضد انقلاب مبنی بر کشته یا زخمی شدن کولبران توسط مرزبانان نیروی انتظامی در فضای مجازی اظهار کرد: قاچاقچیان و سودجویان با نادیده گرفتن قوانین مرزی و نقض حریم امنیت نسبت به جابه جایی کالا‌های ممنوعه در مرز‌های کشور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در سال ۸۸ برای ساماندهی و نظم بخشی ورود کالا و کمک به تامین معیشت مرزنشینان، وزارت کشور طی مصوبه‌ای اقدام به ایجاد معابر کولبری کرد که به دلیل عدم استقرار گمرک و نبود برخی امکانات این وزارت در سال ۹۶ در اجرای ماده ۱۱ آیین ساماندهی معابر، کلیه این معابر را مسدود و مقرر شد به بازارچه رسمی تبدیل شوند.

سرهنگ خاتمی با اشاره به تهدیدات پیرامون مرز‌های ایران اسلامی گفت: هرگونه تردد غیرمجاز در مرز جرم تلقی می‌شود و برخورد مرزبانان نیروی انتظامی با اشرار، تروریست‌ها و قاچاقچیانی بوده که از مناطق ممنوعه تردد و اقدام به درگیری مسلحانه و ایجاد ناامنی، قاچاق سلاح، مهمات و کالا‌های ممنوعه و ضد فرهنگی در مرز‌ها می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۴ ۰۹:۰۳

این شد حرف حساب حالا میخواهد زائر باشد یا .....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.