آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

قدرداني از آرايشگران آمر به معروف‌

دبير جشنواره حجاب و عفاف اعلام كرد كه در اين جشنواره، از آرايشگراني كه حجاب و عفاف را در آرايشگاه خود رعايت و مشتريان خود را امر به معروف و نهي‌ازمنكر مي‌كنند، آرايشگراني كه عضو خانواده شهداء، ايثارگران و جانبازان هستند و همچنين آرايشگراني كه در مسابقات علمي و جشنواره‌هاي آرايشگري رتبه برتر كسب كرده‌اند، قدرداني مي‌شود.

به گزارش «تهران امروز»، در اين جشنواره قرار است كه روساي اتحاديه‌هاي صنفي، برخي از اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس، نمايندگان شوراي اصناف و نمايندگان وزارت بازرگاني شركت ‌كنند. دبير جشنواره حجاب و عفاف در پاسخ به اين سوال كه آيا از همه استان‌ها نمايندگاني از آرايشگران حضور دارند يا خير، گفت: اتحاديه صنفي اكثر استان‌ها، نمايندگاني را معرفي كرده‌اند، اما برخي از اتحاديه‌هاي صنفي استان‌ها همكاري لازم را انجام ندادند.

به گفته او، در اين جشنواره تلاش مي‌شود كه به آرايشگران به عنوان كساني كه كار خدماتي انجام مي‌دهند، نگاه نشود، آرايشگري يك هنر است و از آنجايي كه مردم به آرايشگران خود خيلي اعتماد دارند بايد آرايشگران كار فرهنگي و اجتماعي انجام دهند و بتوانند در راستاي فرهنگ حجاب و عفاف مثبت عمل كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.