آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
1بازدید

انتصاب‌های جدید در سازمان نظام پزشکی

انتصاب‌های جدید در سازمان نظام پزشکی
 
به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: رئیس کل سازمان نظام پزشکی در احکامی جداگانه، مشاور عالی رئیس کل، معاون انتظامی، مدیر کل روابط عمومی و بین الملل و مدیرکل حوزه ریاست سازمان را منصوب کرد.

متن احکام محمد رئیس زاده به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمد جوانمرد

نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور رئیس کل و مدیرکل حوزه ریاست سازمان نظام پزشکی کشور منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با تشکیل منظم و مستمر جلسات شورای معاونین به عنوان دبیر شورا، هماهنگی موثر بین ارکان سازمان و تنظیم برنامه ها و راوبط برون سازمانی با اتکال به خداوند متعال در اعتلای سازمان نظام پزشکی و انجام شایسته وظایف محوله موفق و منصور باشید. 

جناب آقای دکترابوالفضل افشار فرد

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده‌در امور علمی، صنفی و حقوقی به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور عالی رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور منصوب می‌شوید.

رجاء واثق دارم با اتکال به ذات اقدس الهی و با اشراف کامل به اهداف و برنامه‌های پیش روی این نهاد مدنی و صنفی و همفکری با پیشکسوتان و بزرگان جامعه پزشکی کشور در اعتلای سازمان نظام پزشکی موفق و منصور خواهید بود.

جناب آقای دکتر محمدرضا خردمند

با عنایت به سوابق ارزشمند، مراتب تجربه و تعهد جنابعالی به موجب این حکم به عنوان معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی منصوب می‌شوید.امید است با استعانت از خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج)، در پیشبرد اهداف سازمان موفق و مؤید باشید.

جناب آقای دکتر رضا لاری‌پور

نظر به مراتب تعهد، تخصص و توانمندی جنابعالی و تجربیات ارزنده‌ای که در همکاری و تعامل با ارکان مختلف سازمان نظام پزشکی و اصحاب رسانه داشته‌اید به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل و سخنگوی سازمان نظام پزشکی کشور و مشاور رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور منصوب می‌شوید.

انتظار دارم با یاری خداوند متعال در راستای نیل به اهداف و برنامه‌های سازمان و بهره‌گیری از توان علمی خود جهت پاسخگویی مستمر، تقویت نظام اطلاع‌رسانی و تبیین و تشریح فعالیت‌های سازمان در خدمت به آحاد جامعه پزشکی موفق و منصور باشید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۴ ۱۱:۵۵

آفتابه لگن هفت دست!

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۳ ۱۵:۳۶

اینها هم پاسدار هستند>؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.