آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
3بازدید
۱۰

افشین قطبي به فدراسيون فوتبال فاكتور داد؛ 40 ميليون هزينه سفر به آفريقای جنوبي

عدم ارائه مدركي دال بر حضور در آفريقاي جنوبي و همين‌طور ارائه فاكتوري معادل 40 ميليون تومان بابت هزينه‌هاي اين سفر از سوي افشين قطبي، باعث شده نماينده ورزشي مجلس با بيان اين صحبت‌ها، مقابل سرمربي تيم ملي جبهه‌گيري كند: فدراسيون فوتبال بايد به صورت روشن تمام هزينه‌هايي كه براي سفر قطبي انجام داده است را اعلام كند و مستنداتي مبني بر حضور سرمربي تيم ملي در آفريقاي جنوبي داشته باشد. ما در حال تحقيق هستيم و نمي‌گذاريم ريالي از بيت‌المال به اين شكل به هدر برود.

جام جم؛ 18 روز حضور در آفريقاي جنوبي خاطرات خوشي را براي سرمربي تيم ملي ايران به همراه داشته است، اما قطبي فعلا بايد آن خاطرات را به دست فراموشي بسپارد و در پاسخ به انتقاداتي كه عليه او صورت گرفته، عكسي از خود بياورد كه نشان دهد در آفريقاي جنوبي بوده و ترجيحا مشغول تماشاي يكي از بازي‌هاي جام جهاني 2010 است!

اين بار دايره منتقدان قطبي به مطبوعات نوشتاري محدود نمي‌شود، بلكه او بايد در دفاع از خود، پاسخ مناسبي براي موضع‌گيري سفت و سخت رئيس كميته تربيت بدني و جوانان مجلس ارائه كند، چرا كه سيدجلال يحيي‌زاده معتقد است قطبي بازي‌هاي جام جهاني را از طريق تلويزيون و در كشوري ديگر مشاهده كرده است!

عدم ارائه مدركي دال بر حضور در آفريقاي جنوبي و همين‌طور ارائه فاكتوري معادل 40 ميليون تومان بابت هزينه‌هاي اين سفر از سوي افشين قطبي، باعث شده نماينده ورزشي مجلس با بيان اين صحبت‌ها، مقابل سرمربي تيم ملي جبهه‌گيري كند: فدراسيون فوتبال بايد به صورت روشن تمام هزينه‌هايي كه براي سفر قطبي انجام داده است را اعلام كند و مستنداتي مبني بر حضور سرمربي تيم ملي در آفريقاي جنوبي داشته باشد. ما در حال تحقيق هستيم و نمي‌گذاريم ريالي از بيت‌المال به اين شكل به هدر برود.

اين در حالي است كه خود قطبي مي‌گويد 11 بازي اين جام شامل تمام بازي‌هاي كره جنوبي، كره شمالي و استراليا را به همراه ديدارهاي آفريقاي‌ جنوبي ـ اروگوئه و پرتغال ـ اسپانيا از نزديك تماشا كرده است و نكات فني بسياري نيز عايدش شده است. سرمربي تيم ملي در عين حال با بيان اين جمله كه؛ «من نبايد پاسخ هر منتقدي را بدهم و حرفي براي گفتن در اين زمينه ندارم.» از اظهارنظر در مورد اظهارات اخير يحيي‌زاده در مورد تيم ملي فوتبال ايران خودداري كرد تا بحث حضور يا عدم حضور او در جام جهاني 2010 همچنان داغ و مبهم باقي بماند. به هر حال همين مدير برنامه‌هاي قطبي، صراحتا گفته عكس‌هاي مربوط به حضور سرمربي تيم ملي در جام جهاني را به كسي نخواهد داد، خود مي‌‌تواند در دامن زدن به اين حاشيه كمك كند.

به هر حال ديدن پاسپورت افشين قطبي در اين زمينه مي‌تواند پاياني بر مجادله موجود باشد. چرا كه تاريخ ورود و خروج او به آفريقاي جنوبي، بيانگر همه چيز خواهد بود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

baqowkns۱۳۹۰/۰۲/۰۶ ۰۲:۳۷

20

fekbcfms۱۳۹۰/۰۲/۰۶ ۰۲:۳۷

20

masoud۱۳۸۹/۰۴/۱۹ ۱۱:۲۳

این اقأیی که میگه حقوق سالی‌ ۷۲۰ هزار دلاری قطبی برابر با حقوق یک راننده تاکسی در سوئد هست یا بی‌ اطلاع است و یا مغرض. یک راننده تاکسی در سوئد حداکثر حقوقش در سال زیر ۳۰ هزار دلار است یعنی‌ قطبی هر سال برابر با درامد ۲۴ سال یک رنننده تاکسی در سوئد را دارد. راستی‌ مربیان باشگاه‌های ایران حقوق شن چقدر است، نصف قطبی؟ فکر نمیکنم حقوق شن حتا یک دهم حقوق قطبی باشد

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۹ ۰۹:۳۹

از اقای قطبی باید سوال کرد و یاد گرفت چطور توانستند در مدت 18 روز 40 هزار دلار هزینه نمودند.

امید۱۳۸۹/۰۴/۱۹ ۰۴:۵۷

قطبي باید اخراج شود.

lموگ بابا۱۳۸۹/۰۴/۱۸ ۱۹:۲۰

چه آدمهای خسیس و کلاس پایینی. حقوق قطبی یک سوم مربی کره شمالی است تازه می خواهند پول سفرش رو هم خودش بده. حقوق قطبی معادل حقوق یک راننده تاکسی در سوئده. خجالت هم خوب چیزیه والا

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۸ ۱۲:۲۳

خرج که از کیسه ی مردم بود...افشین قطبی شدن آسان بود.

مسعود۱۳۸۹/۰۴/۱۸ ۰۳:۵۱

همه چیزمون باید بهم بیاد دیگه! آنقدر بد عمل شده که فدراسیون فوتبال نمی تواند یک مربی توانا را استخدام کند و ناچار است به سراغ این افراد برود که حتا کارنامه اشان در سال گذشته منفی بوده و علیرغم قولهای آنچنانیش تنها شاهد سقوط هر چه بیشتر تیم ملی بوده ایم!اما ادعای این آقایان و پولی که از کیسه ملت بی نوای ایران میبرند بسیار بالا است.آیا می دانستید حقوق قطبی بیشتر از مربیان تیمهای دانمارک غنا الجزایر کرواسی کره جنوبی کره شمالی و... است!چرا؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۸ ۰۲:۱۵

این اقای یحیی زاده اگر همه امورو همینجوری پیگیری میکرد خیلی عالی بود اما فکر میکنم رابطه خوبی با اقای قطبی نداره که اینجور دنبال گاف از اونه.

آرش۱۳۸۹/۰۴/۱۷ ۱۸:۱۹

حتي در صورت راستگويي قطبي فدراسيون فوتبال نبايد هزينه سفر توريستي وي را پرداخت نمايد آن هم از جيب مردم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.