آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

حمله با سلاح سرد در توکیو ۱۷ مجروح برجای گذاشت

رسانه‌های ژاپنی روز یکشنبه گزارش دادند فردی ۲۴ ساله با چاقو به مسافران در متروی شهر توکیو در ژاپن حمله کرده است که در این حمله ۱۷ نفر مجروح شدند.

حمله با سلاح سرد در توکیو ۱۷ مجروح برجای گذاشت
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از "نیکی آسیا" پلیس فرد مهاجم را بازداشت کرده است. در این حمله که در ساعت ۸ شب (به وقت محلی) اتفاق افتاده است یک مرد سالمند ۶۰ ساله به شدت مجروح شده و وضعیت او وخیم گزارش شده است.
بر اساس گزارش پلیس این فرد درحالی که لباس یک شخصیت سینمایی بر تن داشته است پس از حمله به مسافران، بخشی از این قطار را به آتش کشیده است.
تصاویر منتشر شده نشان دهنده خروج هراسان مسافران از پنجره‌ها و در‌های قطار شهری توکیو است. در تصاویر آتش سوزی و دود نیز دیده می‌شود.
بر اساس گزارش رسانه‌های محلی فرد مهاجم پس از بازداشت از سوی پلیس اعلام کرده وی قصد کشتن مردم را داشته تا به اعدام محکوم شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نادر۱۴۰۰/۰۸/۰۹ ۲۳:۰۱

ظاهرا فرد مهاجم لباس ملهم از فیلم سینمایی جوکر بر تن داشته است‌‌ در صحنه هایی از فیلم یادشده‌ برخورد خشن بین جوکر و افراد حاضر در کوپه مترو پیش می اید‌‌. ‌ آیا می توان نتیجه گیری نمود ‌‌که آن صحنه ها بدآموزی داشته است؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.