آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

برخورد قاطع با اهمال صورت گرفته در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه؛

مدیرعامل سایپا؛ مدیرعامل امداد خودرو را برکنار کرد

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر لزوم برخورد دقیق‌تر واحدهای نظارت بر مدیران شرکت‌های تابعه و نیز رعایت صرفه و صلاح گروه در فرآیندهای اداری، مدیرعامل امدادخودروسایپا را از سمت خود برکنار کرد.

مدیرعامل سایپا؛ مدیرعامل امداد خودرو را برکنار کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، پس از بررسی های صورت گرفته پیرامون پرداخت حق ماموریت مدیرعامل امدادخودرو سایپا، مدیرعامل این گروه خودروسازی به مدیرعامل سایپا یدک دستور داد موضوع را بررسی و مبلغ مذکور به حساب شرکت امداد خودرو سایپا بازگردانده شود.

علاوه بر این سیدجواد سلیمانی، محمد گودرزی مدیرعامل امدادخودرو سایپا را نیز از سمت خود برکنار کرد.

گفتنی است در روزهای اخیر موضوع دريافت مبلغ ۵۲ ميليون تومان از سوي مديرعامل شركت امدادخودرو سايپا به‌عنوان حق مأموريت در فضای مجازی منتشر شد که مدیرعامل سایپا دستور بررسی فوری این موضوع را صادر کرد.

این حق ماموریت به دلیل سفر کاری به عراق و اجرای طرح ویژه خدمات امدادی به زائران عتبات عالیات بوده است.

لازم به ذکر است که مدیرعامل امدادخودروسایپا پیش از برکناری، کل مبلغ مذکور را به حساب اين شركت بازگردانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۰۵ ۲۳:۳۱

با تصویب مدیرعامل سایپا به مدیران این مجموعه هر ماه ۶۰ ساعت اضافه کار اهدا می شود. اول باید راجع به این موضوع روشنگری شود که علیرغم این همه مزایا که مدیران سایپا هر ماه دریافت می کنند این دستور اخیر چه معنی دارد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.