رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتذکر جنجالی پزشکیان به وزیر کار
6بازدید
۷

قتل و حبس دو زن در خانه‌ای در خیابان کمالی تهران

ماموران کلانتری دو زن را که در خانه‌ای در یکی از خیابان‌های مرکزی شهر تهران محبوس شده بودند به همراه یک جسد کشف کردند.

قتل و حبس دو زن در خانه‌ای در خیابان کمالی تهران

به گزارش تابناک، ایلنا نوشت:عصر روز گذشته ماموران کلانتری که برای اجرای حکم به خانه‌ای در خیابان کمالی اعزام شده بودند، متوجه می‌شوند دو خانم در یکی از اتاق‌های خانه محبوس هستند.

پس از بررسی‌ها مشخص می‌شود شخصی به نام «س» این دو خانم را به مدت حدود ۲ ماه در این خانه محبوس کرده و آنها را به مرگ تهدید می‌کرده است.

یکی از زنان حاضر در خانه به ماموران کلانتری می‌گوید که «س» به آن‌ها گفته یک نفر دیگر را کشته و در اتاق دیگر این خانه گذاشته است و اگر سر و صدا کنند او آن‌ها را نیز به قتل می‌رساند. با بررسی بیشتر خانه مشخص می‌شود یک بسته پلاستیکی چند لایه بزرگ که بوی بسیار متعفی هم از آن به مشام می‌رسیده در اتاق دیگری قرار دارد.

ماموران کلانتری بلافاصله به بازپرس ویژه قتل در دادسرای جنایی اطلاع داده و با حضور بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان پلیس آگاهی در سر صحنه، تحقیقات درباره ربایش این دو خانم و کشف جسد در این خانه آغاز می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۱۷ ۰۷:۵۶

عکس خبر خیلی بده

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ۱۴:۱۸

یه خبر بی سروته ژانر وحشت!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ۱۳:۵۸

گزارشتون چقدر ناقص و بی سر و تهه!

امیر پارسا۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ۱۳:۵۵

این چه نوع خبر کار کردنیه.
واسه چه حکمی رفتن؟ توضیح بدین قشنگ.
فقط خواستین یه چیزی نوشته‌ باشین

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ۱۳:۴۷

خلاصه نگفتین .س.دستگیر شده ویا همچنان ازادانه در شهر میچرخد؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ۱۳:۱۱

یا خدا


آدم وحشت می کنه

چه جانی هایی راست راست راه میرن

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ۱۳:۴۹

و بعد وقتی بازداشت می شوند چند ماه تو زندان می مونند و آزاد می شوند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.