آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

قطر تنها آسیایی باقیمانده در نیمه نهایی جام عرب

جشن صعود تیم ملی الجزایر با پرچم فلسطین

بازیکنان تیم ملی فوتبال الجزایر پس از برتری مقابل مراکش در جام عرب، حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین نشان دادند.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های ملی فوتبال الجزایر و مراکش شب گذشته (شنبه) در مرحله یک‌چهارم نهایی جام عرب 2021 به مصاف هم رفتند. این بازی که در ورزشگاه الثمامه شهر دوحه قطر و در حضور نزدیک به 25 هزار تماشاگر برگزار می‌شد، در پایان جدالی 120 دقیقه‌ای به تساوی 2-2 انجامید و در ضربات پنالتی هم این تیم الجزایر بود که موفق شد با نتیجه 5 بر 3 به پیروزی برسد و راهی مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها شد.

اتفاق جالب اما پس از پایان ضربات پنالتی افتاد و بازیکنان تیم ملی فوتبال الجزایر پس از برتری در این جدال دو کشور شمالی قاره آفریقا، پرچم تیم فلسطین را کنار پرچم خود به اهتزاز درآوردند تا حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین را نشان دهند.

جشن صعود تیم ملی الجزایر در جام عرب با پرچم فلسطین

الجزایر در مرحله نیمه‌نهایی جام عرب باید به مصاف قطر برود. در دیگر دیدار نیمه‌نهایی این رقابت‌ها مصر که هدایتش برعهده کارلوس کی‌روش است، با تونس تقابل خواهد کرد.

دیدار‌های نیمه‌نهایی جام عرب در تاریخ 15 دسامبر (24 آذز) برگزار خواهند شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.