آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
8بازدید

درگیری مسلحانه پلیس با اشرار در خرم آباد

فرمانده انتظامی لرستان از زخمی شدن یک نفر از اشرار طی حادثه تیراندازی دیشب خرم‌آباد خبر داد و گفت: این فرد هم اکنون در بیمارستان و تحت حفاظت نیروهای پلیس قرار دارد، ضمن اینکه یک نفر دیگر از اشرار نیز دستگیر شده است.

درگیری مسلحانه پلیس با اشرار در خرم آباد

به گزارش تابناک، فارس نوشت: سردار یحیی الهی امروز در خرم‌آباد، با اشاره به شهادت یک نیروی پلیس این شهرستان در درگیری با اراذل و اوباش، اظهار کرد: شب گذشته موردی از درگیری اشرار مسلح در بوستان پنجم واقع در منطقه دره‌گرم خرم آباد به سرگرد «رحمان دهقان‌پور» از مامورین کلانتری ۱۷ خرم‌آباد اطلاع‌رسانی می‌شود، سرگرد بلافاصله وارد میدان شده و درگیر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در تیراندازی متقابل، ۲ گلوله به سرگرد «رحمان دهقان‌پور» اصابت می‌کند که سریع به بیمارستان عشایر منتقل می‌شود، اما امروز صبح به دلیل شدت جراحات به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

فرمانده انتظامی لرستان از زخمی شدن یک نفر از اشرار طی حادثه تیراندازی دیشب خبر و ادامه داد: این فرد هم اکنون در بیمارستان و تحت حفاظت نیروهای پلیس قرار دارد، ضمن اینکه یک نفر دیگر از اشرار نیز دستگیر شده است.

الهی بیان داشت: ۲ قبضه اسلحه شامل یک قبضه اسلحه جنگی و یک قبضه اسلحه ساچمه زنی کشف شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۲۶ ۱۶:۰۱

درگیری بین اشرار بوده ، پلیس نمی بایست فورا مداخله می کرد تا اشرار یکدیگر را از پای دربیارند بعد پلیس وارد میشد و جنازه ها را جمع می کرد.؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.