آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
1بازدید

ثبت اولین مورد مرگ بیمار مبتلا به اومیکرون در آمریکا

اولین مورد فوتی بیمار مبتلا به سویه اومیکرون در آمریکا که بشدت در حال شیوع است روز دوشنبه (به وقت محلی) در ایالت تگزاس به ثبت رسیده است.

ثبت اولین مورد مرگ بیمار مبتلا به اومیکرون در آمریکا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه ای بی سی، لینا هیدالگو قاضی شهر هریس کانتی در ایالت تگزاس اعلام کرد اولین مورد از مرگ مبتلا به اومیکرون در شهر کانتی به ثبت رسیده است.

هیدالگو در ادامه افزود: فردی که جان خود را از دست داد، مردی حدوداً ۵۰ ساله، ساکن ناحیه دو شهر هریس بود.

گفته می شود این مرد واکسینه نشده بود. این خبر ساعاتی پس از آن گزارش شد که هیدالگو سطح تهدید ویروس کرونا در شهر کانتی را به "قابل توجه" رساند.

این خبر در حالی منتشر می شود که مرکز پزشکی تگزاس از افزایش موارد مبتلایان و بستری شدن در بیمارستان خبر می دهد. هفته گذشته تنها جواب آزمایش حدود ۲۰۹۴ نفر در روز در تگزاس مثبت اعلام شد که تقریباً سه برابر هفته قبل از آن است.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که نوع اومیکرون کرونا بسیار بیشتر از انواع قبلی قابل انتقال است و در برابر واکسن ها مقاوم تر است. با این حال مانند انواع قبلی افرادی که واکسینه شده اند کمتر احتمال دارد علائم جدی را نشان دهند و در نهایت در بیمارستان بستری شوند.

با توجه به سرایت بالای اومیکرون آنتونی فائوچی کارشناس ارشد بیماری های عفونی در آمریکا پیش بینی کرده که اومیکرون گونه غالب در آمریکا «در چند هفته» آینده خواهد بود و می تواند فشار بر بیمارستان ها را که همین حالا نیز تحت فشار افزایش ابتلاها به ویروس دلتا هستند، افزایش دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.