آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

انتقاد تند حسین شریعتمداری از بازاریان

اگر بازاریان برای همیشه مغازه‌های خود را تعطیل کنند ،چه اتفاقي مي‌افتد ؟!هیچ

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:

حسین شریعتمداری، مدیر مسوول روزنامه کیهان در سر مقاله دیروز این روزنامه به انتقاد تند از بازاریانی پرداخت که مغازه‌های خود را تعطیل کرده‌اند و نوشت‌: بعد از نماز جمعه تهران جواني دست روي شانه‌ام گذاشت، پرسيد آيا صحت دارد كه بازاريان تهران در اعتراض به ماليات كركره‌ها را پايين كشيده‌اند؟ گفتم؛ همه آنها نه، ولي خبر صحت دارد. گفت؛ در جايي خوانده‌ام مجموعه مالياتي كه از اصناف و بازاريان دريافت مي‌شود فقط 5 درصد كل ماليات‌هاي دريافتي دولت است.

پاسخم مثبت بود. با تعجب پرسيد سهم مالياتي من و شما و ساير كارمندان و كارگران كه اول هر ماه از حقوقمان كسر مي‌شود چقدر است؟ گفتم، تا آنجا كه خبر دارم، بين 8 تا 9 درصد از كل ماليات دريافتي كشور است. پرسيد؛ عادلانه است؟ پرسيدم كداميك؟ مالياتي كه از ما حقوق‌بگيران دريافت مي‌شود يا مالياتي كه اصناف و بازاريان مي‌پردازند؟ گفت؛ ما كه حرفي نداريم، منظورم اصناف و بازاريان است، با آن ثروت‌هاي انبوه و درآمدهاي كلاني كه بسياري از آنها دارند.

گفتم نه، عادلانه نيست، سهم آنها خيلي بيشتر از آن است كه مي‌پردازند. پرسيد؛ يعني از ما كارگران و كارمندان و اقشار مستضعف و كم درآمد ماليات مي‌گيرند تا براي تامين رفاه و‌امنيت بازاريان و ارائه خدمات به ثروتمندان هزينه كنند؟! من كه راضي نيستم. گفتم؛ همه بازاريان اينگونه نيستند، اكثر آنها افرادي مومن و متدين هستند و حلال و حرام و حق‌الناس سرشان مي‌شود. گفت؛ پس چرا در مقابل زورگويي يك اقليت ساكت نشسته‌اند. گفتم؛ سكوت نكرده‌اند، بسياري از آنها درپي حل عادلانه ماجرا هستند و البته از آنان انتظار بيشتري مي‌رود.

 به خياباني كه كنار آن ايستاده بوديم اشاره كرد و گفت؛ اين خيابان‌ها با پول ما ساخته مي‌شود، ولي پولدارهايي كه ماليات نمي‌دهند با ماشين‌هاي مدل بالا و گران قيمت خود در آن تردد مي‌كنند. خانه‌هاي ما نيازي به مراقبت پليس ندارد، كدام دزد ناشي براي سرقت از خانه‌هاي ما وقت تلف مي‌كند! ولي از كيسه ما براي تامين‌امنيت مالي و جاني پولداراني كه از ماليات فرار مي‌كنند، هزينه مي‌شود، برج‌هاي سر به فلك كشيده، خانه‌هاي لوكس و اشرافي، ويلاهاي فوق مدرن در خوش آب و هواترين نقاط كشور و... نفسي تازه كرد و گفت؛ مي‌دانم عجله‌داري،‌ اما فقط يك سوال ديگر و پرسيد؛ به نظر شما اگر بازاريان مغازه‌هاي خود را براي هميشه تعطيل كنند، چه حادثه تلخ و ناگواري اتفاق مي‌افتد؟! سوال سختي بود، شايد به اين علت هيچ وقت به آن فكر نكرده بودم. جوان پرشور به كمكم آمد و گفت؛ اكثر بازاريان فقط واسطه فروش كالا هستند.

اهل توليد كه نيستند. دولت مي‌تواند در نقاط مختلف شهر مراكز فروش تاسيس كند، يعني همان كاري كه در ايام نوروز انجام مي‌دهد. با اين اقدام، علاوه بر توليد شغل براي بسياري از جوانان بيكار، قيمت‌ها نيز كنترل مي‌شود و ماليات هم با محاسبه دقيق و استفاده از سيستم «باركد» به آساني و كاملا عادلانه دريافت خواهد شد.... ‌اندكي درنگ كردم، پاسخ سوالش سخت نبود «اگر بازاريان مغازه‌هاي خود را براي هميشه تعطيل كنند چه حادثه تلخ و ناگواري اتفاق مي‌افتد»؟! با اطمينان جواب دادم؛ هيچ!!

حسین شریعتمداری در ادامه می‌نویسد‌: بيشترين ميزان فرار مالياتي به ترتيب از سوي دو گروه «الف» و «ب» صورت مي‌پذيرد و كساني از اين دو گروه- و نه همه آنها- به‌رغم درآمدهاي نجومي‌ و كلاني كه دارند، نه فقط حاضر به پرداخت ماليات- يعني حق مردم- نيستند بلكه هر وقت پاي حساب و كتاب مالياتي آنها به ميان كشيده مي‌شود با توسل به شانتاژ، دروغ‌پراكني، شايعه‌سازي و حتي تهديد بازاريان از طريق افراد اجير شده دست به اقداماتي نظير بستن مغازه‌ها مي‌زنند و مي‌كوشند «فرار مالياتي» خود را به «ماجراي سياسي» تبديل كنند! و در همان حال با بهره‌گيري از رسانه‌هاي بيگانه اينگونه اقدامات زشت و پلشت را كه «مال مردم خواري» مناسب‌ترين واژه براي آن است، به تمامي ‌بازاريان مومن و متعهد نسبت مي‌دهند!

مدیر مسوول کیهان می‌نویسد‌: يك خبر موثق حكايت از آن دارد كه تعداد‌اندك و كم شماري از تجار و فروشندگان بزرگ صنف طلا و جواهرات بيشترين فعاليت تخريبي در اينگونه موارد را برعهده دارند.
شریعتمداری ادامه می دهد‌: همين جا بايد گفت دولت مي‌تواند و مطابق قانون حق دارد از عوامل اصلي اين حركت ناپسند كه مي‌دانيم از ثروت‌هاي افسانه‌اي برخوردارند بپرسد «از كجا آورده‌ايد»؟!

و از بازاريان متدين و متعهد گلايه كرد كه چرا عليه توطئه اين عده معدود و‌اندك دست به اقدامي‌نمي‌زنيد؟ شما كه بيشترين آرزويتان برپايي هيات‌‌هاي مذهبي، زيارت عتبات عاليات، كمك به مستمندان و‌ امثال اينگونه اقدامات خداپسندانه است با مشتي مال مردم خوار كه از صدقه سر اين ملت مظلوم، ثروت‌هاي افسانه‌اي ‌اندوخته‌اند و تابستان‌ها در جزاير‌هاوايي لم مي‌دهند و زمستان‌ها در پيست‌هاي اسكي سوئيس قيقاج مي‌روند چه نسبتي مي‌توانيد داشته باشيد؟

شریعتمداری می‌نویسد‌: ماليات حق مردم است و دولت حق ندارد در مقابل كساني كه با شانتاژ و توهم پراكني يا توسل به تهديد از طريق مشتي افراد اجير شده بازار را به تعطيلي مي‌كشانند، كوتاه بيايد.

طي چند روز اخير تلفن‌هاي كيهان از نفس نمي‌افتاد و بسياري از بازاريان مومن و متعهد يعني قاطبه و اكثريت قريب به اتفاق بازاريان از كوتاهي مسوولان در مقابله با توطئه مشتي سرمايه‌دار مرفه و بي درد، آنهم در شرايط حساس كنوني گلايه مي‌كردند. فقط به مضمون چند پيام از ميان انبوه پيام‌هايي كه خطاب به روزنامه ارسال شده است توجه بفرمائيد؛

«ما جوانان اين مرز و بوم فرزند 9 دي و 22 بهمن هستيم، اگر مسوولان ذيربط براي برخورد با عوامل توطئه كه شناخته شده نيز هستند، ملاحظاتي دارند، ماجرا را به ما و انبوه بازاريان مومن و متعهد بسپارند. ما و بازاريان متعهد و مومن در همه فراز و نشيب‌ها در كنار هم بوده‌ايم و هنوز به اين پيوند مقدس براي مقابله با عوامل توطئه پايبنديم...»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۷:۲۷

به در مگويند كه ديوار بشنود!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۷:۱۶

با سلام
بنده یک سوال از آقای شریعتمداری میپرسم و بس . اگر مالیات حق مردم است پس چرا در جیب دولتمردان میرود . اگر حقوق کارمندان دولت با مالیات پرداخت میشود این جا دو سوال مطرح میشود :
1. با افزایش 15 درصدی مالیات پس چرا حقوق کارمندان دولت 6 درصد افزایش می یابد ؟
2. با پرداخت حقوق کارمندان با مالیات پس پول نفت کجا می رود ؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۶:۵۳

آقای شریعتمداری مثل همیشه گل گفتی .

saeed۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۶:۲۹

با سلام - از مجموع حقوق من کارمند ماهانه نزدیک به 500 هزار تومان مالیات کسر می شود که اگر با مالیات اخذ شده از بازاریان مقایسه کنید چند برابر می باشد که چه دل بخواهد و چه نخواهد قبل از کم کردن جلو جلوی مالیات ، حقوقت را نمی دهند . این است معنی عدالت !

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۶:۰۹

واقعا این حسین شریعتمداری با این سناریوهایی که می نویسد باید نویسنده فیلنامه های جیمز باند می شد

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۶:۰۱

باز هم توهم توطئه.
اعتراضات و اعتصابات صنفی در همه کشورهای دارای دموکراسی امری معمولی و عادی است اما در کشور ما....!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۵:۴۶

بسمه تعالي اولا كه به اعتقاد اين حقير بعد از مكان هاي مذهبي و زيارتي پاكترين جاها بازار است . بازاري به كسي گفته ميشود كه سر تا سر سال از صبح علي طلوع تا غروب مغازه هاي خود را باز مي كنند و مشغول كسب رزق حلال ميشوند و بازار كساد و بازار رواج را با هم پشت سر مي گذارند . اينكه يك عده بيايند بازار كساد را فرار كنند و در موقع بازار رواج در بيرون بازار اقدام به برپائي غرفه و بازار غير رسمي با عنوان حمايت از مصرف كننده بنمايند . اين نه تنها هنر نيست بلكه يك ظلم آشكار در حق بازار و بازاري ( با توصيفي كه از بازاري در بالا شد) ميباشد . افزايش ميزان 70 درصدي ماليات نه تنها عادلانه نيست بلكه يك ظلم است . آنهم در شرايط ركود بازار . در صنف ما بعد از عيد نوروز چنان خسارتي بوجود أمده كه بعضا قبل از عيد را شسته و برده ( سود و درآمد كسب شده را) بازار يك ميدان جنگ است گاهي برد دارد گاهي ضرر دارد . بازار با سيستم حقوق ثابت فرق دارد . هر كسي ميتواند بيايد و وارد بازار شود بازار براي همه جا دارد . از قديم گفته اند بچه اي كه گريه نكند به او شير نمي دهند . اگر قرار است بازاري اعتراض نكند بايد ماليات اضافه پرداخت كند . اين ظلم خسارتش به كاسب جزئ بيشتر است تا آن گردن كلفت . چرا ما سعي مي كنيم مسائل را از ديدگاه خودمان بررسي كنيم . بازار و بازاري هميشه پشتيبان هم وطن خود بوده اند. بازاريان امتحان خود را داده اند و تا بحال از امتحانات رو سفيد بيرون آمده اند و از اين به بعد هم به مدد خداوند تبارك تعالي رو سفيد خواهند شد . هر كسي ميتواند در اين گود وارد شود . سرتا سر سال در بازار باش نه مقطعي .

احمد مخملي۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۵:۳۹

اينكه آقاي شريعتمداري مردي متفكر است و براي همه معضلات داخلي و جهاني نسخه ميپچد شكي نيست ولي ناحق است انقلاب و تئوريسينهاي آن اينگونه به نام " بازار " برخورد نمايند . همين تحليلهاي بود كه حرمت بعضي مراجع شكسته شد و حمله به خانه و كاشانه آنان امري مباح گرديد ... با نسخه پيچي ايشان و بي آبرو نمودن "بازار" پشوانه ديگري از انقلاب كنار گذاشته ميشود ... آيا قرار است انقلاب فرزندان و حاميان خود را نابود نمايد ؟؟؟ چرا به جاي حل مسائل و گوش دادن به استدلالها هميشه با قدرت " لباس شخصي ها " ميخواهيد با حاميان انقلاب دست و پنجه نرم نماييد ؟؟؟ به خدا قسم سال گذشته فرزندم كه در بازار تهران مغازه دارد حتي يك تخته فرش نفروخته است ( كه هزاران نفر مثل ايشان در اصناف مختلف وجود دارد . چرا بجاي استماع مشكلات با چوب و جماق و قلم برخورد ميشود ؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۴:۴۷

چرا باید بازار در برابر اینها آسیب پذیر باشد. بازاریها باید به فکر باشند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۴:۳۱

آقای شریعتمداری حتما در جریان هستند که بازاریان و کسبه شهرستانی در آمدشان به حدی نیست که ویلاهای مدرن و خانه های لوکس و اتومبیلهای آنچنانی داشته باشند و باز هم می دانند که اگر قانونی اعمال شود برای تمام مردم ایران اعمال می گردد.
پس گناه کاسب شهرستانی چیست اگر قانونی مثل مالیات 70 درصدی اعمال شود؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۴:۱۹

عجب داستان زیبا و تاثیرگذاری

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۴:۱۵

حق با آقاي شريعتمداري است( در اين نوبت)
حضرت علي مي فرمايند: نبينيد كه مي گويد ببينيد چه مي گويد.
واقعا من كارگر راضي نيستم كه ماليات چند برابر بازاري ها را بدهم ولي از حيث طلبكار بودن از نظام و دولت حتي يك صدم آنها هم رفتار نكنم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۴:۰۶

شما هم نماينده كيهان شديد. تمام مقاله هايي كه مشتري ندارد، در اينجا خوانده مي شوند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۳:۲۹

شریعتمداری با همه مشکل دارد ولی من فکر میکنم خودش مشکل دارد

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۳:۱۴

اگر دوست نداريد چاپ كنيد لطفا به جناب شريعتمداري بفرماييد كه شما چرا؟ نه درمورد بازاريان عدالت هست ونه درمورد كارمندان .البته شما بهتر ازما ميدانيد كه ازهر هزار نفر شاغل در بازار يكنفربازاري به معناي برداشت اقاي شريعتمداري و999نفر كارمندان او هستند چراكه ايشان وارد كننده وصاحب كالا وبقيه با واسطه گري كارمند وپيش مرگ ايشان هستند واسطه مشتري پيدا ميكند وبادرصدي كم ميفروشد واسطه چك خودش را به تاجر ميدهد وواسطه مسئول تسويه است اگرهم چك مشتري برگردد باز ضامن واسطه است .تاجرمحترم قيمت را خودش تعيين ميكنداگر ارزان شود روي جنسش ميخوابد ويك كلام ميفرمايد نداريم .فاكتور هم نميدهد و...وبرادر عزيزم اتفاقا آنكه مغازه اش را باز نگه ميدارد همين تاجر است كه ازخطر افتادن معاملات وتعطيلي بازار هراسان ميشود.يادمان باشد اول انقلاب تمام سرمايه داران يا فراركردند يا اموالشان را فروختند به تصور اينكه ممكن است مصادره شود.خوب اين سرمايه هاي چند هزار ميلياردي از كجا اومده كه يك قلم 1365 ميلياردفقط براي خريد 30% يك كارخانه به دولت ميدهند بعد هم دبه در مياورند ومحترمانه پولشانرا ميگيرند عدالت است كه ايشان برابر خرده پاي بازار بدهد. از سويي ركود سال گذشته كمر شاغلين بازاررا شكسته است باور نداريد كه اكثر آنها جوابگوي امورروزمره زندگيشان نيستند درحاليكه در كامندان هم عده اي كارانه هاي مديريتي چندبرابر حقوقشان ميگيرند و99% كارمندان قادر به تامين زندگي با حقوق كارمندي نيستند . دوست من راه حل بدوبيراه گفتن نيست حق را دنبال كنيد كه خداوند ياور حق طلبان است.

شریعتمداری۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۲:۳۳

این چه تحلیل آبکی است تعداد بازاریان بیشتر است یا کارمندان اگر مقاله می نویسیم با آمار و دلایل منطقی توضیح دهیم عدالت کدام است یا بی عدالتی چیست. حرفهای کوچه خیابان را که نباید در یک روزنامه رسمی زد اگر مالیات ما می خواد صرف کیهان و کیهانی ها بشه که از بیت المال پول می گیرند وتهمت می زنند و حقی برای اشخاص دیگر قائل نیستند فکر نکنم مالیات ندادن حرام باشد

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۵۰

تو عمرش یه بارم این آقا حرف حساب زد

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۳۹

با تشكر از آقاي شريعتمداري!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۳۶

ای بابا اقا جند وقت دلشون نخواسته در مغازشون رو باز کنند و کاسبی کنند . مگه کاسبی کردن و بار کردن در مغازه زوریه ؟!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۳۳

ای کاش می شد

مهدی۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۲۸

مشکل در بازار نیست . اشکال در ادارات است . زیرا با بی نظمی و تنبلی که در تمام ادارات وجود دارد راحت ترین کار فرار از مالیات و عوارض است. من مدتی در بازار شاهد بودم کسانی که در برابر اداره مالیات شاکی میشدند هر سال مالیاتشان کمتر و کسانی که دم نمیزدند هر سال بیشتر مالیات میدادند
تا نظم و نظارت نباشد فرار از مالیات ، رانت خواری ، رشوه و آقازاده هم به وفور وجود دارد

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۲۵

برای بازپس گیری بازار, ساندیس فراموش نشود!

saeed۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۰۶

من اصلن از آقاي شريعتمداري خوشم نمي آيد، به هيچ وجه-

ولي حرف بسيار بسيار درست و به جايي زده اند

هولاگو۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۰۲

شما كه ماشاالله تو همه كاري استاد هستيد و در ورزش و اقتصاد و سياست و فرهنگ هم نظر مي ديد هم اعمال مي كنيد خوب مالياتش رو هم بديد. تازه بازاريان كه خودي هستند چي شد يك جا اعتراض كردند سرمايه دار و ماليات در رو و مستكبر شدند؟ ما كه از روابط شماها سر در نمياريم !!

احمد۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۱:۰۰

احسنت... ایده ایجاد فروشگاههای بزرگ به صورت جمعی(تعاونی ) و به سبک بقیه کشورها ،بهترین روش برای جلوگیری از احتکار و فرار مالیاتی می باشد.با این روش هم مالیات صحیح اخذ می شود هم تقیسم ثروت می شود هم اشتغال زیاد می شود.....

امیر۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۵۹

کاش اینهمه نظرپردازی رو نگه می داشتن و بروز نمی دادند!!!!
بابا به خدا...به پیر....به پیغمبر، ما انقلاب کردیم واسه چی!؟!
هدفها و آرمانهای ما خیلی بیشتر از اینها بود!تا کی بشینیم تا دیگران واسه ما جنس تولید کنند؟!
مملکت شده لج و لج بازی!!!
آقای شریعتمداری!اگه دولتهای دیگه اینکار رو می کردند شما باز هم همین نظر رو داشتین؟!!!!
با این وضعی که داریم پیش می ریم 20 سال به عقب برمی گردیم!!!کی میخواد جمعش کنه الله اعلم!!!!

محمد۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۵۶

آقای شریعتمداری ، سهم بازاریان بیشتر است . چون شما به تعداد توجه ندارید . 8 الی 9 درصد به علت تعداد زیاد کارگران و کارمندان است ، ولی 5 درصد از تعداد کمتری نسبت به آنها گرفته می شود ولی رقم های بیشتر . ثانیا اصلا حرف شما درست . مشکل خود شیوه دریافت مالیات و سیستم مالیاتی است . شیوه دریافت مالیات و میزان آن باید نسبت به درآمد باشد . باید در هر لحظه یاشد نه سالی یکبار . باید بطور خودکار و نرم افزاری باشد به این صورت که هر کسی هنگام خرید مالیاتش را بپر دازد . نه درصدی از ارزش افزوده که بار روانی منفی برای فروشنده دارد ! درصدی از کل قیمت مثل همه جای دنیا . برید ببینید آفریقای جنوبی یک کشور در حال توسعه چگونه نظام مالیاتی کشورش رو درست کرد ... برید یاد بگیرید و مطالعه کنید و بعد به فرموده رهبری نسخه خودمان را خودمان عالمانه بنویسیم . از عدل گفتید که روی هر چیزی تو این مملکت دست میذاریم این قسمش مشکل داره !!! ای کاش فریاد شما برای بازاریان و همان کارمندان و کارگران و مردمی که از مشکل آلودگی هوا تا رشوه در ادارات تا ترا فیک و وضعیت افتضاح حمل و نقل عمومی تا اجاره خونه تا ازدواج تا وضعیت رفاهی بهداشتی آموزشی کشور تا وضعیت دادگستری و دادگاه ها تا ورزشگاه ها تا مدارس تا دانشگاه ها و شهریه های سنگینش تا فتنه های این جناحی و اون جناحی و ... می نالند هم از سرمقاله تون بلند بشه ...

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۵۳

راست میگه دیگه این ممبکت همه چیزش برعکسه از کارمند و کارگر تا قرون آخرش رو سر وقت میگیرن خرج یک مشت گردن کلفت مولتی میلیاردر میکنن !

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۴۲

هرکی اعتراض داره از عوامل توطئه است طرف از پس اجاره مغازه اش بر نمیاد بایدمالیات آنچنانی بده دولت پول فروش سرمایه های ملی مارو چیکار میکنه اگه کسر بودجه داره باید با بدبخت کردن مردم جبران کنه

علیضا۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۴۰

در این مورد کاملاً با آقای شریعتمداری موافق هستم. هر بلایی بر سر مردم آمد بازاری ها در حاشیه امن بودند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۳۷

من هم با نظر دوست آقای شریعتمداری موافقم ولی یک سوال دارم، اگر قاطبه بازاریان مومن و متدین و اهل حرام و حلال هستند پس چگونه اقلیت مرفه بی درد می توانند بازار را به تعطیلی بکشند؟

hamid۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۳۴

برای اولین بار با حرفهای اقای شریعتمداری به شدت موافق هستم. بسیاری از بازاریان درامدهای میلیاردی در سال دارند ولی چقدر مالیات می دهند ؟ حالا بحث خمس به کنار! برخی نیز کالاها بر روی کشتی در دریا خرید فروش می کنند بدون اینکه چیزی جای ثبت شود.

mahmood۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۲۸

اگر اینطور که آقای شریعتمداری گفته که انبوه بازاریان با این حرکت اعتراضی مخالفند پس جا ی نگرانی نیست و ایشان نیز لازم نبود برای یک گروه اندک ناراحت شوند و سرمقاله بنویسند. الله اعلم

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۲۷

از کی تاحالا ایشان حقوق بگیر شده اند؟ در ضمن فکر کنید روزنامه کیهان برای همیشه تعطیل شود؟ چه اتفاقی می افتد؟ نگویید هیچ! بلکه یکی از مشکلات عصبی ما برای همیشه رفع می گردد!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۲۷

الحق که این حسین شریعت مداری ، با همه ی بدی های علیه او ،انسان حق گو و صاحب سبک و نفوذی است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۲۷

این همان عدالت اجتماعی است که مسئولین به مامی دهند ! من برای پیگیری تخلف یک وارد کننده بزرگ ماشینهای ادری که اکثر کالاهای وارداتی (؟)آنها بصورت بدون فاکتور پخش میشود به ادارات زیادی رفتم بجای آنکه پیگیری کنند برخورد بدی با من داشتند حتی حاضر نشدند مدارک را ببینند . چرا مسئولین بایدخودشان را با ثروتمندان درگیر کنند با آنها دوست باشند بهتر نیست؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۲۶

با تمام وجود ازش بدم مياد.ولي اين حرفاشو قبول دارم

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۱۷

چه عجب.... برادر حسين يه حرف خوب زد!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۰۸

متن کاملا درست و با منطقیه ولی فقط باید پرسید آیا این پولی که ما به عنوان ماليات خواهیم پرداخت واقها صرف خدمات رفاهی دولت به مردم عادی می شود؟ آیا فرقی دارد که این پول تو جيب بازاریان بماند یا در جیب حقوق نجومی بگيران دولت که از ان در راستای رفاه حال خود و نزدیکانشان استفاده کنند. کاش ائن جوان می فهمید بسیاری از همونایی که ماشین مدل بالا سوار می شن وویلاهای آنچنانی دارند و تو خیابانهایی که با پول من و شما ساخته شده ویراژ میدهند نه بخشی که تمام داراییشان از مالیات ماست . اینها همان کارمندان و مدیران دولتی هستند که خیلی از ما خوب انها را می شناسیم. آقای شریعتمداری هم این را خوب می دانند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۸ ۱۰:۰۶

به به!!!! تهدید زیبایی بود!!!! ولی نمیگید اونایی که به واسطه تاسیس مراکز فروش توسط دولت در بازار بیکار میشوند چه کار باید بکنند. در ضمن ایشون دچار توهمند که فکر میکنن دارند کار تولیدی انجام میدهند؛ تولید فرهنگی توسط جناب ش بیشتر جوکه!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.