فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

شکست تیم ملی هندبال ایران درخانه تیم سوم المپیک

ملی‌پوشان ایران جمعه شب در دومین مسابقه دوستانه خود به مصاف لهستان یکی دیگر از برترین تیم‌های ملی هندبال اروپا می‌روند.
کد خبر: ۱۰۹۷۵۶۵
|
۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸ 07 January 2022
|
10239 بازدید

تیم ملی هندبال ایران در نخستین دیدار تدارکاتی خود در اسپانیا مقابل تیم قدرتمند میزبان با اختلاف زیادی شکست خورد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم ملی هندبال که الله کرم استکی را در اختیار ندارد، در نخستین دیدار خود در تورنمنت اسپانیا به مصاف تیم میزبان رفت و با نتیجه 36 بر 22 تن به شکست داد.

شکست تیم ملی هندبال ایران درخانه تیم سوم المپیک

تیم ملی اسپانیا از سرشناس‌ترین تیم‌های هندبال جهان است و چند ماه پیش در بازی‌های المپیک 2020 توکیو به مدال برنز دست یافت.

کسب دو عنوان قهرمانی در مسابقات هندبال قهرمانی جهان و چهار مدال در بازی‌های المپیک از جمله افتخارات تیم ملی هندبال اسپانیاست. این تیم همچنین دو بار در رقابت‌های قهرمانی اروپا به مقام قهرمانی رسیده است.

ملی‌پوشان ایران جمعه شب در دومین مسابقه دوستانه خود به مصاف لهستان یکی دیگر از برترین تیم‌های ملی هندبال اروپا می‌روند.

تیم ملی هندبال ایران خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا 2022 به میزبانی عربستان آماده می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟