آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
7بازدید

ورود پنجمین محموله کمک نظامی آمریکا به اوکراین

وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد، پنجمین هواپیمای حامل ۸۴ تُن کمک نظامی آمریکا وارد کی‌ِیف شده است.

ورود پنجمین محموله کمک نظامی آمریکا به اوکراین

به گزارش تابناک، ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: ، چهارمین محموله کمک‌های نظامی آمریکا در تاریخ ۲۸ ژانویه به کی‌یف ارسال شده بود.

اولکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین در پیامی توییتری نوشت: پنجمین محموله در کی‌یف است! ۸۴ تُن مهمات از کالیبرهای مختلف! در روزهای آینده ما منتظر محموله بعدی تسلیحات دفاعی از جانب دوستانمان از آمریکا هستیم!

ارسال محموله‌های نظامی از سوی آمریکا در شرایطی انجام می‌شود که تنش‌ها با روسیه بر سر اوکراین بالا گرفته است. روسیه حدود ۱۰۰ هزار سرباز، تانک، توپخانه و موشک را در نزدیکی مرزهای اوکراین مستقر کرده اما می‌گوید قصد حمله به این جمهوری سابق شوروی را که از طرف دیگر هم مرز اتحادیه اروپاست، ندارد.

آمریکا و انگلیس قول داده‌اند در صورت حمله روسیه به اوکراین، تحریم‌هایی بیشتری بر این کشور اعمال کنند. در جریان نشست روز دوشنبه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره صف‌آرایی نیروهای روسیه در پشت مرزهای اوکراین که به درخواست آمریکا برگزار می‌شد، نمایندگان آمریکا و روسیه هم مشاجره کردند.

لیندا توماس- گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت که بسیج نیروهای روسیه بزرگترین صف‌آرایی نظامی در چند دهه اخیر در اروپاست. همتای روس او، واسیلی نبنزیا، در مقابل آمریکا را به دامن زدن به تشنج و مداخله غیرقابل قبول در امور روسیه متهم کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.