آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
3بازدید
۰

ورود ناوگان نظامی روسیه به مدیترانه برای رزمایش

براساس گزارش اینترفاکس، یک گروه از کشتی‌های ناوگان شمالی روسیه برای برگزاری رزمایش دریایی از مسیر جبل الطارق وارد مدیترانه شده اند.

ورود ناوگان نظامی روسیه به مدیترانه برای رزمایش

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از رویترز، خبرگزاری اینترفاکس روز دوشنبه به نقل از یک بیانیه نیروی دریایی روسیه گزارش داد، یک گروه از کشتی‌های ناوگان شمالی روسیه برای برگزاری رزمایش دریایی از مسیر جبل الطارق وارد مدیترانه شده اند.

روسیه ماه گذشته میلادی اعلام کرد، نیروی دریایی این کشور چند رزمایش وسیع را با شرکت تمام ناوگان دریایی این کشور از اقیانوس آرام تا آتلانتیک اجرا خواهد کرد.

این تازه‌ترین نمایش قدرت در خیز فعالیت نظامی این کشور در بن بست با غرب بر سر اوکراین است. اینترفاکس اعلام کرد، کشتی‌هایی که وارد مدیترانه شدند شامل رزم ناو مارشال اوستینوف‏، پاسناو آدمیرال کاساتانوف، و ناوشکن کولاکوف است. آن‌ها قرار است بعد از این رزمایش به ناوگان‌های روسیه در دریای سیاه و اقیانوس آرام بپیوندند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.