آخرین خبرپاسخ ایران به حمله مجدد؛ فراتر از مناطق شناخته‌شده
4بازدید

عیدی جدید دولت به سهام عدالتی‌ها

سهام عدالت طی روزهای آینده واریز می شود.

عیدی جدید دولت به سهام عدالتی‌ها

به گزارش تابناک به نقل از اقتصادآنلاین نوشت: قرار است سود سهام عدالت از ابتدای اسفندماه همانند سال گذشته از طریق شماره حساب‌های اعلام شده در سیستم سهام عدالت پرداخت شود.

با توجه به این که در سال ۹۹ برخی از سهام‌داران بخشی از سهام خود حدود ۳۰ و برخی نیز در مجموع ۶۰ درصد از سهام عدالت خود را به فروش رسانده‌اند، سود سهام یک میلیون تومانی، یک‌میلیون و ۲۰۰هزار تومان و سود سهام ۵۳۲ هزار تومان حدود ۶۰۰ هزار تومان است که این افراد میزان سودشان برابر سهمی است که در تاریخ برگزاری مجمع آن را داشته‌اند؛ بنابر این میزان سود دریافتی افراد به میزان فروش تا تاریخ مجمع شرکت‌ها بستگی دارد.

برخی افراد سودجو وارد میدان شدند که لازم است سهام‌داران فریب سودجویان را نخورند و از فروش سهام عدالت به‌صورت جدی پرهیز کنند تا بازار تثبیت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۱۶:۴۸

دورد به احمدی نژاد که میراث حداقلی برای مردم به جای گذاشت . مثل یارانه که حداقل ماهی چهل و پنج تومان به مردم میرسه از این دولت و مجلس که ابی برای مردم گرم نشد .

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۱۶:۱۳

سود سهام عدالت در سال قبل فقط 90 هزار تومان بود برای سهام 530 هزار تومانی و امسال بیش از شش برابر شده است. شما هم نمی خواد سهامت را 532 هار تومان بفروشی همین الان وارد سامانه سهام عدالت شو و 60 درصد سهم ات را برای فروش بگذار مطمن باش حداق سه میلیون می فروشی .

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۱۵:۴۳

سود سهامداران بورس که ضرر هنگفت کردند چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صباح الدین انصاری امینجان۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۱۵:۱۰

آیا من هم این سود سهام را دارم

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۱۴:۰۶

همچین نوشتی فریب افرادسودجودرانخورید. من سهام 532هزارتومانی دارم حاضرم

بدمش همون 532هزارتومن

علی۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۱۴:۰۴

تشکر ازسال ۱۳۹۸ قراربود سود سهام عدالت را بپردازند هرچه پیگیری کردم نوشته در صف ارسال به بانک است حالا هم میگوید پرداخت میکنیم ولی بشنو ولی هرگز باور نکن

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۱۳:۴۴

مطمئناً حق سهام داران خورده شد با توجه به افزایش تورم 400 درصد و سود سرشار شرکتها باید سود سهام عدالت هم بتطع 400 درصد شود نه به همان میزان سال قبلی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.