آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
2بازدید

امیدواری زلنسکی به برقراری پرواز ممنوع در اوکراین

رئیس‌جمهور اوکراین با درخواست مجدد از کشور‌های اروپایی برای برقراری منطقه پرواز ممنوع در این کشور، مدعی شد سقوط اوکراین به دست مسکو مقدمه‌ای برای حملات بیشتر روسیه به کشور‌های اروپایی خواهد بود.

امیدواری زلنسکی به برقراری پرواز ممنوع در اوکراین
به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی‌رغم مخالفت کشور‌های اروپایی و آمریکا با درخواست «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین برای اعمال منطقه پرواز ممنوع در این کشور، اما او بار دیگر این درخواست خود را تکرار کرد.

زلنسکی بامداد چهارشنبه گفت: «اوکراین برای آزادی و دموکراسی می‌جنگد و کشور‌های جهان متمدن باید از کشور ما در این مبارزه حمایت کنند. همه می‌دانند که ما از چه چیزی دفاع می‌کنیم و مطمئن هستیم که حمایت متحدان ادامه خواهد داشت و نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد».

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی اظهار داشت: «ما همچنان امیدواریم که کشور‌های اروپایی دوست به درخواست ما برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز حریم هوایی اوکراین پاسخ دهند».

رئیس‌جمهور اوکراین با تکرار ادعا‌های بی‌اساس علیه روسیه، گفت: «سقوط اوکراین به دست مسکو مقدمه‌ای برای حملات بیشتر روسیه به کشور‌های اروپایی خواهد بود. بمباران خارکیِف توسط روسیه یک جنایت جنگی است که باید مورد بررسی قرار گیرد، زیرا اهداف غیرنظامی را بمباران کرد».

بر اساس این گزارش، زلنسکی درباره مذاکرات با روسیه نیز مدعی شد: «احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات بسیار اندک است. کی‌یف تحت بمباران روسیه با موشک‌های کروز است و ما خواستار آتش‌بس فوری و گفتگو پس از آن هستیم».

وی همچنین افزود: «اگر پیوستن ما به ناتو مورد بحث است، در این صورت دریافت تضمین‌های امنیتی پس از حمله روسیه نیز ضروری است».

در پی تحرکات اخیر غرب در نزدیکی مرز روسیه، پوتین روز پنجشنبه پنجم اسفند ماه دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد و کشور‌های اروپایی به جای تنش‌زدایی در این پنج روز، اقدامات شدیدی را علیه روسیه اتخاذ کردند و کشور‌های عضو اتحادیه اروپا حریم هوایی خود را بر روی پرواز‌های روسیه بستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۱۱ ۱۰:۳۲

مستعره روسیه

مسعود۱۴۰۰/۱۲/۱۱ ۰۷:۲۳

شما یک خبرگذاری هستین
باید خبر رو پوشش بدین، نه اینکه تحلیلش رو
یعنی چی که نوشتین: زلینسکی با تکرار ادعاهای بی اساس بر علیه روسیه گفت .....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.