آخرین خبرواکنش محمد اسلامی درباره تهدیدهای مکرر ترامپ علیه تأسیسات هسته‌ای
3بازدید
۱

بازداشت‌مخلان‌امنیت‌در‌چهارشنبه‌سوری‌تا‌پایان‌تعطیلات

دادستان عمومی و انقلاب تهران، گفت: با افرادی که با اخلال در نظم و امنیت عمومی، امنیت خاطر شهروندان را به مخاطره اندازند قاطعانه برخورد خواهد شد و تا پایان تعطیلات نوروزی در بازداشت خواهند بود.

بازداشت‌مخلان‌امنیت‌در‌چهارشنبه‌سوری‌تا‌پایان‌تعطیلات
به گزارش تابناک به نقل از قوه قضاییه، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران در خصوص تمهیدات دادستانی تهران در خصوص امنیت شهروندان در چهارشنبه آخر سال، عنوان کرد: تمهیدات لازم در چهارشنبه سوری برای امنیت شهروندان اندیشیده شده است و با هرگونه اخلال در نظم و امنیت و برهم زنندگان آسایش مردم برخورد قاطع قضایی صورت می‌گیرد.

صالحی ضمن توصیه به خانواده‌ها بیان کرد: خانواده‌ها فرزندان خود را از خطرات مواد محترقه و آتش‌زا آگاه کرده و آنان را از بازی با چنین موادی برحذر دارند، زیرا که همراهی خانواده‌ها و قانون‌مداری شهروندان باعث می‌شود چهارشنبه آخر سال در امنیت کامل و به آرامی سپری شود.

دادستان تهران با بیان اینکه طبق ماده ۴۹۲ قانون مجازات اسلامی صدمه به هر شخص دیه و قصاص را به همراه دارد، گفت: نگهداری مواد محترقه برابر ماده ۲ قانون مجازات قاچاق اسلحه، مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز محکومیت به ۶ ماه تا ۲ سال حبس برای فرد ایجاد می‌کند.

وی عنوان کرد: افرادی که حرکات غیر متعارف در چهارشنبه سوری انجام دهند شامل اخلال در نظم عمومی هستند که طبق ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی علاوه بر ۷۴ ضربه شلاق، از ۳ ماه تا ۱ سال حبس مجازات دارد.

دادستان تهران، افزود: همچنین افرادی که با اخلال در نظم و امنیت عمومی، امنیت خاطر شهروندان را به مخاطره اندازند قاطعانه برخورد شده و تا پایان تعطیلات نوروزی در بازداشت خواهند بود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۲۴ ۰۹:۰۸

فقط شعار میدید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.