آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
0بازدید

دیدار مشاوران امنیت ملی آمریکا و چین در ایتالیا

مشاوران امنیت ملی آمریکا و چین با یکدیگر دیدار کرده و به تبادل نظر پیرامون مسائلی مانند جنگ اوکراین، تایوان و فعالیت‌های هسته‌ای کره شمالی پرداختند.

دیدار مشاوران امنیت ملی آمریکا و چین در ایتالیا
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا به نقل از وبسایت روزنامه گاردین، "یانگ جیچی" و "جیک سالیوان"، مشاوران امنیت ملی چین و آمریکا در رُم (پایتخت ایتالیا) با یکدیگر دیدار کردند؛ دیداری که در میانه گزارش‌هایی مبنی بر درخواست کمک تسلیحاتی روسیه از چین صورت گرفت.

یک مقام ارشد دولتی گفت: این یک جلسه هفت ساعته و فشرده بود که منعکس‌کننده شدت بحران فعلی و - در عین حال - نمایانگر تعهد ما به حفظ خطوط ارتباطی بود.

این مقام افزود: این نشست نه درباره مذاکره پیرامون مسائل یا نتایج، بلکه درباره تبادل مستقیم دیدگاه‌ها بود.

این مقام مسئول درباره میزان موفقیت‌آمیز بودن این نشست گفت: تا موفقیت را چه معنی کنید. معتقدیم باز نگه داشتن خطوط ارتباطی بین آمریکا و چین، به ویژه در زمینه‌هایی که اختلاف نظر داریم، مهم است.

بر اساس این گزارش، دیدار این دو مشاور امنیت ملی آمریکا و چین در رم، پیش از حمله روسیه به اوکراین برنامه‌ریزی شده بود و مسائل دیگری مانند تایوان و زرادخانه هسته‌ای کره شمالی را نیز در بر گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.