رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرواکنش دفتر نتانیاهو به توقف کمک‌های نظامی آمریکا به تل آویو
4بازدید
۰

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۵ اسفند/ شمار جان باختگان روزانه به ۱۰۹ تن رسید

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۴۵ میلیون و ۴۸۲ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش بیش از ۳ هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۲۳۶۰ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۵ اسفند/ شمار جان باختگان روزانه به ۱۰۹ تن رسید
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۳ میلیون و ۶۶۹ هزار و ۹۱۵ دوز اول و ۵۶ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۷۵۰ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۲۵ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر دوز سوم را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۴۵ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۹۰۲ دوز واکسن در ایران که ۱۷۳ هزار و ۱۸۴ دوز از آن‌ها در شبانه روز اخیر تزریق شده است.

به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده و از این بیماران، ۵۲۱ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۱۳۹ تن رسید.

در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۰۹ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان‌باختگان این بیماری در کشورمان به ۱۳۹ هزار و ۲۸۹ تن رسیده است، در حالی که تا به امروز خوشبختانه ۶ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۳۵۰ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۲۳۶۰ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۴۸ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۵۳۶ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۹ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۲ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۶ درصد است.

 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.