آخرین خبرذخایر نفت جهان آب رفت / بازار انرژی در انتظار شوک بعدی!
3بازدید

الازهر وحشیگری صهیونیست‌ها را محکوم کرد

الازهر مصر با صدور بیانیه ای اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها و مسجدالاقصی را محکوم کرد.

الازهر وحشیگری صهیونیست‌ها را محکوم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از فلسطین الیوم، الازهر مصر تروریسم و تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌های بی دفاع و اجازه به شهرک نشینان برای یورش به مسجدالاقصی و هتک حرمت آن در مقابل دیدگان جامعه بین الملل و سکوت شرم آور آن را به شدت محکوم کرد.

همچنین سیاست مفتضحانه یک بام و دو هوا و رها کردن فلسطینی‌ها در مقابل رژیم درنده خوی صهیونیستی بدون رعایت کوچک‌ترین حقوق انسانی و بشردوستانه، از سوی الازهر مورد محکومیت قرار گرفت.

الازهر روز پنج شنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد که اقدام رژیم صهیونیستی در کشتار فلسطینی‌های بی دفاع در کرانه باختری و نوار غزه و دیگر مناطق فلسطین در ماه مبارک رمضان با ادعای مبارزه با تروریسم لکه ننگی بر پیشانی بشریت و جامعه بین المللی است که ضعف این رژیم تروریستی و وحشیگری آن را نشان می‌دهد.

الازهر همچنین به ملت فلسطین و خانواده‌های شهدای فلسطینی تسلیت گفت و ابراز امیدواری کرد که اسرای بیگناه از زندان‌ها آزاد و حق غصب شده به صاحبان آن بازگردد و فلسطین و مسجدالاقصی از ظلم و جور ظالمان و گردن کشان حفظ شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.