آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
10بازدید

مقصران اصلی گرانی خودرو باید معرفی شوند

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مشکل کشور عدم اراده مسئولان در مقابله با گرانی هاست و در گرانی خودرو نیز باید مقصران اصلی معرفی شوند.

مقصران اصلی گرانی خودرو باید معرفی شوند

به گزارش «تابناک»، سید علی موسوی نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (یکشنبه ۲۸ فروردین ماه) در جریان صحبت‌های خود به عنوان یکی از مخالفان طرح قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور با تأکید بر اینکه مشکل امروز کشور عدم اراده مسئولان در مقابله با گرانی‌ها است، گفت: در موضوع گرانی خودرو باید مقصران اصلی را معرفی کنیم. وقتی وزیر صنعت، معدن و تجارت مدیر عاملان سایپا و ایران خودرو را تغییر می‌دهد چرا اقدامی جدی برای مبارزه با فساد در این صنعت نمی‌کنند.

موسوی تصریح کرد: چرا آقای مقیمی که عامل گرانی خودرو بوده و از مدیرعاملی ایران خودرو عزل شده است در وزارت صمت مجدداً به کارگرفته شده و سمت دارد؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.