کیفرخواست عاملین قتل غزل حیدری صادر شد
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز از صدور کیفرخواست برای عوامل قتل زن جوان اهوازی که بهمن ماه سال گذشته به قتل رسیده بود، خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، صادق جعفری چگنی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز اظهار کرد: به دنبال وقوع قتل زن جوان اهوازی و انتشار تصاویری از اقدام قاتل به نمایش عمل فجیع خود در یکی از خیابانهای شهر، عوامل این قتل دستگیر و موضوع در دادسرای این شهرستان مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی افزود: با تکمیل تحقیقات با رسیدگی فوقالعاده توسط بازپرس ویژه قتل مرکز استان، کیفرخواست و با توجه به شکایت اولیا دم در خصوص متهمان از حیث جنبه خصوصی و مطالبه قصاص و اقداماتی مجرمانه دیگر متهمین در اخلال نظم عمومی و جریحهدار کردن احساسات مردم، صادر و تقاضای اشد مجازات گردید و پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان ارسال شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز تصریح کرد: تأمین امنیت و آرامش روانی جامعه و برخورد قاطع با مجرمین از اولویتهای دادسرای عمومی و انقلاب استان خوزستان است.
به گزارش فارس،قتل زن ۱۷ ساله به دست شوهرش در اهواز یکی از تلخترین پروندههای جنایی سال گذشته را تشکیل داد؛ جنایتی که با بازتاب گستردهای همراه شد لبخند نامتعادل مرد جوان که رو به دوربین گوشیهای موبایل جنایت هولناک خود را نمایش میداد.
تصاویر تکاندهنده قتل زن نوجوان اهوازی، تمام کشور را در شوک فرو برد مادر متهمبهقتل مدعی شده بود عروسش در فضای مجازی با مردی اهل سوریه آشنا شد و بههمیندلیل به ترکیه رفت و در نهایت بعد از بازگشت به ایران بهدست همسرش به نام سجاد به قتل رسید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
لعنت بهت بیشرف نجس
این بنده خدا ک سنی نداشته فریب خورده نباید این بلارو سرش میوردن
خیلی ید بود
در خصوص او مرد بیشرف سوریه ای چی؟؟؟
کیفرخواستی صادر نشد؟؟؟
اگر می گفتید توی فضای مجازی با یک اروپایی آشنا شده بود باز کمی قابل قبول تر بود خواهر من همه از سوریه فرار می کنند بعد این بنده خدا میخواست بره سوریه
دوبار اعدام برای شوهر جنایتکار حکم بسیار خوبیست
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.