قیمت تخم مرغ در بازار زیر نرخ مصوب آمد
قیمت تخم مرغ در بازار کاهش یافته و زیر نرخ مصوب به فروش می رود.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، قیمت تخم مرغ که در هفته های اخیر افزایش زیادی یافته بود، اکنون کاهش یافته و زیر نرخ مصوب به فروش می رود.
بر اساس بررسی میدانی خبرنگار فارس، مغازه داران سطح شهر تهران هر شانه تخم مرغ را 39 تا 42 هزار تومان می فروشند، این در حالی است که نرخ مصوب هر شانه تخم مرغ بر اساس اعلام ستاد تنظیم بازار شانه ای 43 هزار تومان است که قیمت های مصوب محصولات کشاورزی در پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی هم وجود دارد و مرتب روزآمد می شود.
مشاهدات خبرنگار فارس حاکی است که عرضه تخم مرغ یا به بیان دقیق تر نسبت عرضه به تقاضا آنقدر زیاد شده که برخی روی خودروهای وانت و به قیمت شانه ای 30 هزار تومان می فروشند.
به گفته کارشناسان دلیل عمده کاهش قیمت، افت تقاضا در ماه رمضان است که باعث شده نسبت عرضه به تقاضا فزونی یابد.
قیمت تخم مرغ پیش از ماه رمضان حتی شانه ای 65 هزار تومان هم رسیده بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ما که دونه ای 2500 تومان میخریم
حالا چیزی هم که یک مقدار ارزون شده شماها ناراحتید که چرا ارزان شده. همیشه که نباید گرانی باشه...
خیلی خوشحال نشید
خدا رو شکر کار مسئولین نیست
قانون عرضه و تقاضاست که اینطور باعث کاهش قیمت شده
عوضش قیمت 10 قلم کالای دیگه با همت مضاعف و تلاش شبانه روزی مسئولین از خجالت ما در میان
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.