رمضان با «زولبیا و بامیه» کرمانشاهی

زولبیا و بامیه از انواع شیرینی‌های سنتی و محبوب در میان ایرانیان است که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. طی ماه مبارک رمضان به دلیل استقبال مردم از این نوع شیرینی کارگاه‌های شیرینی‌پزی بیشتر پخت شیرینی خود را به زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند./یحیی بیابادی
کد خبر: ۱۱۱۵۱۲۹
|
۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۵ 22 April 2022
|
39535 بازدید
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟