رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبردموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان دو لبه یک قیچی‌اند / برای تغییر دکترین هسته‌ای آماده قانون‌گذاری هستیم
3بازدید
۰

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۱۱ اردیبهشت/ ۱۳ بیمار دیگر جان باختند

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۴۸ میلیون و ۹۵۴ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش کمتر از هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۱۰۰۱ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۱۱ اردیبهشت/ ۱۳ بیمار دیگر جان باختند
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۴ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۲۶۹ دوز اول و ۵۷ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۴۰۷ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۲۷ میلیون و ۵۴ هزار و ۴۵۲ نفر دوز سوم را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۴۸ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۱۲۸ دوز واکسن در ایران که ۵۱ هزار و ۲۷۷ دوز از آن‌ها در شبانه روز اخیر تزریق شده است.

به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۶۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و از این بیماران، ۱۱۱ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۳۰۸ تن رسید.

در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۳ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان‌باختگان این بیماری در کشورمان به ۱۴۱ هزار و ۹۶ تن رسیده است، در حالی که تا به امروز خوشبختانه ۶ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۵۱۶ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۱۰۰۱ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۱ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۹۹۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر صفر شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۲ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۳ درصد است.

 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.