آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
0بازدید
۰

دادگاه عراق دو تروریست داعشی را به اعدام محکوم کرد

-دادگاه جنایی استان نینوا در شمال عراق دو تروریست داعشی را به اتهام انفجار خودروی بمب گذاری شده به اعدام محکوم کرد.

دادگاه عراق دو تروریست داعشی را به اعدام محکوم کرد


به گزارش تابناک از مهر، به نقل از خبرگزاری آناتولی، شورای عالی قضائی عراق روز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تروریست‌های وابسته به گروهک داعش اقدام به انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در شهر موصل کردند که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان شد.

در این بیانیه آمده است: صدور حکم علیه تروریست‌های جنایتکار با استناد به قانون مبارزه با تروریسم مصوب در سال ۲۰۰۵ صورت می‌گیرد.

گفتنی است که عناصر تروریستی داعش در سال ۲۰۱۹ یک خودروی بمگذاری شده را منفجر کردند که بر اثر آن دو غیر نظامی کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

محاکمه تروریست‌ها در عراق به موجب ماده چهار قانون مبارزه با تروریسم صورت می‌گیرد که بر اساس آن هر کس عامل و یا شریک عملیات تروریستی باشد، به اعدام محکوم می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.