اکبر صوتی پیشکسوت هنر مشبک درگذشت

به گفته دختر استاد اکبر صوتی مراسم خاکسپاری این هنرمند پیشکسوت طبق وصیت‌نامه‌اش فردا -۳۰ اردیبهشت- در کرمان برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۱۹۷۲۳
|
۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳ 19 May 2022
|
5057 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، اکبر صوتی، از پیشکسوتان هنر مشبک، که از چندی قبل به علت مشکلات ریوی و عوارض ابتلا به سرطان در بیمارستان آریا تهران بستری بود، بامداد امروز در سن ۹۳ سالگی درگذشت.

 اکبر صوتی از مهرماه سال ۱۳۹۹ درگیر بیماری و در نهایت هفته گذشته با توجه به شدت گرفتن بیماری در بیمارستان آریا تهران بستری شد و بامداد امروز ۲۹ اردیبهشت ماه درگذشت.

به گفته دختر استاد اکبر صوتی مراسم خاکسپاری این هنرمند پیشکسوت طبق وصیت‌نامه‌اش فردا -۳۰ اردیبهشت- در کرمان برگزار خواهد شد.

استاد اکبر صوتی پیشکسوت هنر مشبک متولد ۱۳۰۸ در کرمان است و تاکنون بیش از ۱۵۰ نمایشگاه در داخل و خارج از کشور برگزار کرده است.

صوتی بیش از ۷۵ سال از عمر خود را به تولید ۳۰۰ اثر از جمله تصاویر پیامبران و بزرگان ایران‌زمین و مشاهیر و مفاخر جهان را گذرانده است که ۱۲۵ اثر آن در موزه برج آزادی تهران و ۱۸۵ اثر نیز در موزه هرندی کرمان به نمایش گذاشته شده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟