آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
4بازدید

۶ مجروح در تیراندازی در تنسی آمریکا

منابع خبری از مجروح شدن شش نفر در تیراندازی در یکی از شهر‌های تنسی آمریکا خبر دادند.

۶ مجروح در تیراندازی در تنسی آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، پلیس شهر چاتانوگا در ایالت تنسی آمریکا از مجروح شدن ۶ نفر در تیراندازی شنبه شب در جنوب این شهر خبر داد.

 ۲ نفر از این شش نفر جراحات بسیار شدید و حال وخیمی دارند. این حادثه ساعت ۱۰:۴۸ شب به وقت محلی در مجاورت رستوران «بوفالو وایلد وینگز» و در خیابان مارکت اتفاق افتاد.

افراد مجروح شده، نوجوان و یا جوانانی بودند که در دهه ۲۰ سالگی به سر می برند. پلیس این محله را مسدود کرده است و تحقیقات همچنان در جریان است. یک نفر مظنون در حال بازجویی شدن است و پلیس اعلام کرده که اکنون هیچ خطری تهدید نمی‌کند.

چندین گروه پلیس و آمبولانس در محل حادثه حاضر شدند. یکی از شاهدان می‌گوید در محلی که حدود ۲۰ پسر نوجوان بودند بین ۱۵ تا ۲۰ بار صدای شلیک تفنگ شنیده است. پلیس گفته است برخی از مصدومان بدون دلیل در این تیراندازی هدف قرار گرفته شده‌اند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.