آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

آبله میمونی اجازه ورود به خوزستان ندارد

رئیس مرکز بهداشت خوزستان راهکار‌های مقابله با بیماری آبله میمونی و مراقبت از مرزهای استان را تشریح کرد.

آبله میمونی اجازه ورود به خوزستان ندارد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، سیدمحمد علوی در تشریح اقداماتی که در زمینه پیشگیری از آبله میمونی در مجموعه بهداشت و درمان خوزستان انجام می‌شود، گفت: به نیرو‌های مستقر در مرز‌های چذابه و شلمچه درخصوص کنترل این بیماری و مراقبت سندرمیک از آن هشدار داده شده است.

وی افزود: همه مرز‌های زمینی در شلمچه و چذابه، دریایی در بندر امام خمینی، بندر ماهشهر، بندر آبادان، بندر هندیجان و... و هوایی منتهی به استان خوزستان از لحاظ ورود و خروج مسافران زیر نظر قرار دارند.

علوی مراقبت سندرمیک از مسافران خارجی یا مسافران ایرانی که سایر کشور‌ها باز می‌گردند را از دیگر راهکار‌های مقابله با آبله میمون و پیشگیری از شیوع آن عنوان کرد و ادامه داد: در صورتی که افرادی علائم این بیماری را داشته باشند، آن را محتمل پیش بینی کرده و آزمایش انجام می‌شود و براساس نتایج آزمایش، مورد مراقبت قرار می‌گیرند یا مانعی برای تردد آن‌ها در نظر گرفته نخواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۱ ۱۲:۱۱

یعنی جلوی ویروس را می گیرید میگید نیا تو ؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۱ ۰۸:۲۵

کرونا هم همینطوری شروع شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.