واکنش مطهری به «یک دقیقه سکوت» فدراسیون فوتبال
علی مطهری به خبر منتشر شده درباره جلسه فدراسیون فوتبال واکنش نشان داد.

به گزارش «تابناک» علی مطهری نوشت: در اخبار صداوسیما آمده بود که "در جلسه #فدراسیون فوتبال به احترام جان باختگان ساختمان متروپل آبادان یک دقیقه سکوت کردند".
اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال نمی دانند که در اسلام چیزی به نام "یک دقیقه سکوت" وجود ندارد بلکه خواندن حمد و سوره برای متوفی توصیه شده است، مایه تأسف است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آقای مطهری عاجز از درک احساس انزجار از گردن زدن یک انسان است به همان میزان ادای احترام به مردگان و وابستگان ریزش متروپل
سوپاپ اطمینان
مطهری جان در اسلام رانت و چپاول وجود داره؟! در اسلام تضییع حقوق مردم و اینهمه بیعدالتی وجود داره؟! در اسلام گفتن اینهمه دروغ وجود داره؟! در اسلام دادن فحش به منتقد وجود داره؟! در اسلام پوششی که جنابعالی داری (کت و شلوار)وجود داره؟! میشه بگی کجای رفتار و کردارامون چیزیه که اسلام گفته و سفارش کرده که اینجوری میگی؟! از اسلام فقط یه ادعا و یه چماق ساخته ایم برای به در کردن دیگران از میدان و یکه تازی خودمان!!
قضیه فوتبال با متروپل تفاوتی ندارد به همان اندازه تخلف ورانت ودزدی و ....دارد مثل خودرو سازی مثل دارو درمان مثل ...... به همان اندازه آوار دارد و تاسف بار است!و کسی پاسخگو نیست و هیچ کس مجازات و بازخواست نمی شود!؟
پیامبراسلام فرموده حب الوطن من الایمان. درحالیکه علی مطهری به صراحت با نمادهای ایرانی مثل نوروز تخت جمشید وپادشاهان خوشنام ایران باستان مثل کوروش وداریوش مخالفت میورزد.همین کافی است که برای شناخت افکار این آقا. حالا چون دربرخی مسائل حکومتی انتقاداتی مطرح میکند که اکثر افرادجراتش راندارند ارزشش بجای خود ولی اینگونه افکارانحرافی هم دارد.
این رو هم بدون آقای مطهری که در اسلام هم بعضی وقتها سکوت بهتر از حرفهای به در نخور گفتن است. شما هم که وقتهای لازم سکوت کردین!!
مسائل خیلی خیلی مهمتری هم هست که ایشان می توانند واکنش نشان دهند
مگر آقای مطهری و دوستانش از اسلام هم چیزی باقی گذاشتند ک حالا انتظار عمل به دستورات اسلامی را دارند؟؟؟
مسئولین ما میدونن که تو جلسات آنقدر حرف های چرت و بی خاصیت میزنن که یک دقیقه سکوتشون لطف کردن به همه است.
امیدوارم برای همیشه خاموش بشن
دراین مورد آقای مطهری درست گفتند یک دقیقه سکوت که برای مرحومین فایدهای ندارد تا کی فقط احمقانه تقلید کردن؟؟؟
البته حمد و سوره خواندن خوبه
ولی سکوت هم یک احترام گذاشتن ست در دنیا
ضمنا مگر قرارست هر چیزی در اسلام امده باشد؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بالاخره نمردم ويك حرف صحيح از اين شخص شنيدم. اينكه ميگويند دنيا ابستن حوادث است دروغ نيست!!!
ماشالا هیچ موضوعی را بدون کامنت نمیزاری نگران نباش تو دلشون فاتحه خوندند
واقعاایندفعهحرفحسابیزده!
مشکل مردم اینه که سکوت کنن یا فاتحه بخوانند !!!!باعث تأسف است درمملکت ما. واقعاً جناب مطهری دغدغه مردم را خوب شناختند ،هزارتاسف
خوابی تو ! مردم هزار مشکل دارند تو چسبیدی به یک دقیقه سکوت !! فهم چیز خوبی است که بعضی ها فاقد آن هستند !
برادر عزیر این یک مسئله پیش پا افتاده نیست یک دقیقه سکوت هیچ مشکلی از هیچ کس حتی مرده گان حل نمی کنه وهیچ ارزش واخترامی هم محسوب نمیشه اما خواندن یک فاتحه ویا یک صلوات برای اموات چه بسا باعث آمرزش سالها گناه ومعصیت انسانها میشه
شما اگر خدای ناکرده یکی از بستگانتون فوت کردن بالای قبرش بیانیه سیاسی بخوان ! فقط بلند نخون تا کتک نخوری.
یعنی یک حمد و سوره اینقده بهتون فشار میاره؟
بلد نبودن مدیران و رعایت نکردن همین نکته های کوچک است که به خطاهای بزرگ می انجامد ! اشکال کار مردم ما اینست که هیچوقت کارهای کوچک و بظاهر بی اهمیت را دوست ندارند برای همین هست که قالتاقها با وعده و وعید خیلی ساده کلاهشان را براحتی برمیدارند .
شما برو کشکت را بساب.
باعث تاسف بی سوادی شماست
باعث تاسف غربگدایی صرف شماس یک بیگانه پرست بیگانه گدا
خدا وکیلی اقای مطهری سخن حقی را فرموده است و درست است
می شود گفت تنها موردی که به آقای مطهری موافقم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.