رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۱۱۶

رافائل گروسی اعلام کرد

از مدار خارج شدن ۲۷ دوربین نظارتی آژانس در تاسیسات هسته‌ای ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی درباره احتمال توسعه فعالیت‌های اتمی ایران هم گفت: این موضوع تازه‌ای نیست و ایران از مدت‌ها قبل قصد داشته تا ظرفیت‌های خود را در این زمینه توسعه دهد. گروسی عنوان کرد که به محض دریافت اطلاعات جدید، اعضای شورای حکام را از این موضوع مطلع خواهد کرد.

از مدار خارج شدن ۲۷ دوربین نظارتی آژانس در تاسیسات هسته‌ای ایران

دوربین‌های فراپادمانی آژانس در یکی از مراکز هسته‌ای ایران قطع شد!

سیاست خارجی تابناک: سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به رفتار‌های غیرحقوقی و گزارش‌های سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اقداماتی را در دستور کار قرار داده است؛ اقداماتی که قرار است از سوی سازمان انرژی اتمی کشورمان به اجرا گذارده شود، به مسئولین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام شده است.

{$smarty_live_blog}

سازمان انرژی اتمی در اطلاعیه‌ای از قطع دوربین‌های فراپادمانی آژانس بین المللی انرژی اتمی در یکی از مراکز هسته‌ای کشورمان خبر داد. این اقدام همچنین شامل توقف فعالیت دستگاه اندازه گیری برخط سطح غنا و فلومتر (OLEM) می‌گردد.

در این اطلاعیه آمده است، آژانس نه تنها قدردان حسن نیت ایران نبوده است، بلکه آن را یک وظیفه تلقی می‌کند.

این بیانیه یادآور شده است: البته بیش از ۸۰ درصد دوربین‌های موجود آژانس، دوربین‌های پادمانی هستند که همچون گذشته فعالیت این دوربین‌ها ادامه خواهد یافت.

براساس اعلام سازمان انرژی اتمی، «بهروز کمالوندی» سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران امروز با حضور در یکی از مراکز هسته‌ای بر قطع فعالیت دو دوربین آژانس نظارت کرد.

محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، پیش از ظهر امروز چهارشنبه (18 خرداد) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، در رابطه با نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و پیش‌نویس قطعنامه علیه کشورمان، اظهار داشت: این حرکت اخیری که سه کشور اروپایی و آمریکایی انجام داده اند و ارائه پیش‌نویس قطعنامه علیه ایران، حرکتی سیاسی در راستای سیاست فشار حداکثری است که اهداف اصلی آن با پشتوانه فکری و رهبری رژیم صهیونیستی دنبال می‌شود.

وی با اشاره به موارد اتهامی کشورهای غربی تصریح کرد: موارد اتهامی آنها بیست سال است به ایران نسبت داده می‌شود، اگر ایران برجام را پذیرفت به این دلیل بود که این اتهام ها رفع و اعتمادسازی شود.

اسلامی بیان کرد: تفاهمی صورت گرفت که طرف مقابل به آن عمل نکرد و ایران هم‌ پذیرفته محدودیتی در بیشتر برنامه هسته ای خود داشته باشد، اما اکنون با این قطعنامه به اول خط برگشته ایم و دوباره همان داستان هاست.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: ایران ماه ها مذاکره کرده و متن توافق تمام شده و در رابطه با تحریم ها نیز گفت و گو شده است. در حال حاضر رژیم صهیونیستی با عملیات تروریستی و تخریبی و با زیاده‌گویی و یاوه‌گویی کشورمان را تهدید می‌کند که اگر برنامه هسته ای ایران را متوقف نکند، ما متوقف می‌کنیم! مگر قانون جنگل است؟!

اسلامی افزود: ایران هیچ فعالیت هسته ای پنهان و نانوشته‌ای ندارد و هیچ سایت و فعالیت معرفی نشده‌ای وجود ندارد؛ این اسناد کذایی، یک حرکت سیاسی برای تداوم فشار حداکثری است، در حالی که ایران حداکثر همکاری را با آژانس داشته است.

پس از انتشار گزارش اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و همچنین تلاش سه کشور اروپایی و آمریکا برای تهیه قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس ـ که دیروز در اختیار اعضای این شورا قرار گرفت ـ مقامات جمهوری اسلامی ایران به صراحت اعلام کردند که پاسخ ایران به این اقدامات متناسب، فوری و موثر خواهد داد و مسئولیت آن نیز متوجه مدیرکل آژانس و بانیان آن است.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۶ خرداد ماه در توئیتی تصریح کرد: اگر بانیان قطعنامه ضد ایرانی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روش تهدید را دنبال کنند، مسئول همه عواقب آن هستند.

نشست شورای حکام آژانس از روز دوشنبه ۱۶ خرداد ماه در مقر سازمان در وین آغاز به کار کرده و گفته می‌شود امروز یا فردا احتمالا قطعنامه ضد ایرانی پیشنهادی سه کشور اروپایی و آمریکا به رای گیری گذاشته شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ذاکر۱۴۰۱/۰۳/۲۰ ۱۵:۳۸

تورا به خدا دوربین هارا قطع نکنید ؛ بابا شما که دارید با اینکارهایتان آمریکا را نابود میکنید ؛ الان اسرائیل دیگر خواب و خوراک ندارد!!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۲۰ ۱۲:۲۰

حتما به فروغی خبر بدین چون اون میدونه با از مدار خارج شده ها چیکار باید بکنه

مراد۱۴۰۱/۰۳/۲۰ ۱۱:۵۳

نظرات عده ای کامنت گذار همان نظر و خواسته آمریکا و اروپا و صهیونیستاست

رضا۱۴۰۱/۰۳/۲۰ ۱۰:۱۸

این کفتارها و پدر داعش اسقاطی هیچ غلطی نمی توانند بکنند. بدبخت های مفلوک غربی خودشان را مسخره می کنند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۲۰ ۰۹:۲۵

ازاین پیشرفت اتمی چی نصیب شده توضیحدهید

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۲:۵۹

ما صد تا توافق هم با آمریکا امضا کنیم، لابی اسراییل نیمذاره نفع مهمی ببریم. چاره ای نداریم جز اینکه اقتصادمون رو قوی کنیم و اگر هم شرایط اجازه داد بریم سراغ بمب. البته اون هم ریسکهای خودش رو داره.

اشنا۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۲:۰۹

ازعضویت ازاژانس خارج شویدمثل اکثرکشورها وکلیه دوربین هاراجمع کنیدوبسمت پدافند اتمی حرکت کنید

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۱:۴۱

بزرگ‌ترین حماقت اینست که حماقت قبلی را ادامه بدهید! فقط موضوع را غیر قابل حل تر میکنید!!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۱:۴۰

کشتی ایرانی توو یونان رفع توقیف شد.
یونان به غلط کردن افتاد.
خبرنگار آمریکایی از کارشناس پرسید اگر قرار باشه آمریکا به یکی از دشمنانش یعنی چین، روسیه ، کره شمالی و یا ایران حمله کنه به کدوم حمله میکنه؟ گفت ایران چون سلاح اتمی نداره.
با همین فرمون ادامه بدید وگرنه اکراین بعدی ما خواهیم بود.
ساخت بمب اتم شش ماه از صفر تا صد خواهد بود. سانتریفیوژ رو رها کنید از روش سلول رامان استفاده کنید. من هستم.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۱:۰۴

موضوع هسته ای ایران از سال ۲۰۰۳تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد کشور خسارت وارد کرده است

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۱:۰۲

آقا یان خانمها بفرمائید این غنی سازی چه تاثیری در زندگی مردم و اقتصاد کشور دارد حتی سوخت نیروگاه بوشهر که کمتر از ۴درصد غنا نیاز دارد از روسیه تامین می شود

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۹:۱۰

اگر اوکراین در جنگ شکست بخورد و برنامه اتمی ایران ادامه پیدا کند دهها کشور دیگر هم بدنبال سلاح اتمی خواهند رفت. فرض کنید روسیه و چین مجبور باشند با ژاپن و کره جنوبی اتمی و سلاح اتمی در شرق اروپا دست و پنجه نرم کنند!
و رقابت اتمی بکشه به خاورمیانه. قشنگ یک شمشیر دو لبه هست. با عربستان و امارات و ترکیه اتمی می خواهید چکار کنید؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۹:۰۱

با کی دارید لج میکنید؟ با اروپا و آمریکا؟ ارزش پول کدوم کشور با این حرکت نزولی شد؟ غرب یا ایران؟ واقعا آدم میمونه چی بگه.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۸:۵۹

توی ایران همه چی از مدار خارج شده
اقتصاد سیاست فرهنگ و ...
۲۷ تا دوربین هم رووش

هموطن۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۸:۵۶

نیازی به دوربین نیست جهان بدون دوربین مارا می بیند وماهواره ای کنترل می کند الکی ما با برداشتن دوربین ابروی خودمان را در مجامع بین المللی می بریم

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۸:۵۵

دوربینهاراقطع کردیدفرداپسفردابیدارمیشویدمیبینیدکل تاسیسات راباهسته اش وسانتی فوروژهاش!اسراییلی هابردندوهیچ مدرکی برای اثبات ندارید!!

بنده۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۸:۴۴

درود بر سیاست اقتدار آفرین دولت مستعضفین واقعا خوب کاری رو کردید نگاه به داخل باعث شکوفایی اقتصاد، فقر زدایی، ریشه کن شدن اقتصاد و کاهش فاصله طبقاتی می شه با این سیاست که این دولت خدمتگزار در پیش گرفته به زودی آینده روشنی برای ایران د ایرانی در پیش هست.
دوستان که می خواند نظر فنی بدند به مقاله ای تحت عنوان بین خط نویسی لئو اشتراوس توجه کنند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۱۸:۳۷

چه دلیلی دارد تصویر کارکنان سایت ها، علنی شود؟ این خلاف اصول ایمنی نیست؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۰۲:۱۵

واي خدايا چه اقدام متحورانه اي ! الان همه دنيا به دست و پايتان ميافتن !

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۲۲:۵۱

ما بمب میخوایم یاللا

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۲۲:۴۶

این ره که نو میروی به ترکستان است

رامین محمد ی۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۲۰:۳۶

اندک اندک جمع مستان می رود به زیر همان بند هفت آسمان که ایران از زیرش بیرون آمد توسط ظریف با ظرافت بر جام جام گرفت دولت تدبیر و امید حالا
دولت جدید دولت جان مردم و نان

بابک۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۲۰:۰۳

خاموش کردن یکی ۲تا دوربین همانا و .. . بازم باریکلا ما دوربینارو خاموش می کنیم روسیه هم کشته میده . ببینیم چی میشه یا هند و پاکستان میشیم یا .. . الله اعلم

شیشه بری محمدی۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۹:۳۴

کلشو درارید بیام اتیش بزنم تموم بشه گروسی هم بایدتحریم بشه حتمابزاریدهرکاری که میخوان بکنن که هیچ غلطی نتونستن بکنن خودشون تحریمن الان میخوان باخرید نفت ایران تحریمو دوربزنن

زهرا۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۸:۵۹

قطعا ایران را خودی ها اداره نمی کنند...قطعا وگرنه این حجم از بی عقلی فقط از دشمن ایران در قبال ایران انتظار می ره

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۸:۱۲

ایولا. باید یاد بگیرند که حتی حرف مفت زدن بر علیه ایران هم هزینه داره.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۷:۵۶

مگه قانون جنگل نیست؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۷:۲۸

این که در کمتر از 1 سال پرونده ایران را به شورای حکام و سپس به شورای امنیت ارسال شود، نشون میده دولت جهادی داره پیش میره

عبدالله راستگو۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۷:۰۸

ذرود به شرفتان
دوربینهای بیشتری بایست از مدار خارج شوند.
نترسید و به پشتوانه مردم کارتان را با شجاعت و بدون تاخیر انجام دهید.

Mahmood۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۶:۵۱

خروج از آن پی تی و پیش به سدی بمب اتم

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۶:۳۳

کاسبان تحریم خوشحالند

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۶:۱۱

آقا ما کل انرژیمون گرفته شد تا انرژی هسته ای داشته باشیم.
انرژی هسته ای نخوایم کی رو باید ببینیم؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۲۰ ۱۵:۳۲

آش خالته , بخوری پاته , نخوری هم پاته

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۵۶

دوربین یعنی چه ؟! جان مال وحیثیت مارا با تحریم های طولانی وفشار دارند می گیرند آخر مگر ما چه کردیم

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۳:۴۹

از امریکای اشغال پیروی نکردیم

حامد۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۵۲

اونا ایران و تحریم میکنند اقتصاد ایرانو نابود می‌کنند ما یه دوربین قطع میکنیم خوشحالیم از اونور هم قسم میخوریم سمت بمب نریم.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۴۷

غرب در رابطه با مطرح نمودن مسائل انتقادي علیه ایران در آژانس می‌خواهد بیش از پیش ایران را متقاعد به ادامه وضع موجود نماید تا همواره هم تحریم ادامه داشته باشه وهم جلو رشد وتوسعه ایران در همه زمینه ها به خصوص پیشرفت اتمی گرفته شود وما همه بی خیال انگار نه انگار!

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۹ ۲۱:۳۹

دقیقا باید سریع تر از آژانس هسته ای خارج شد

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۸:۵۵

کاش جوابیه در حرف های بیانیه داشتی،
مثلا 60 درصد چه استفاده صلح آمیزی داره؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۴۷

وقت تعامل با جهان است نه تقابل که فردا شاید خیلی دیر باشد

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۶:۴۸

تعامل یا تسلیم؟

مهدی۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۴۲

ما که قرار نیست روی خوش این مملکت رو ببینیم حداقل بمب اتم رو بسازید

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۲۲:۴۴

بمب اتم برای ما نون میشه یا آب ؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۱۶

احسنت به این می گویند اقتدار ،باید با این غربی های کودن همین جوری برخورد کرد .تا کدخدای دنیا نباشند ،که هر چه آنها بگویند دیگران بگویند چشم ،دیگر کدخدایی تمام شده .احترام متقابل .،از کاربرانی که فکر منفی دارند خواهشن به فکر ایران مقتدر باشند .مسئله مسئولین فاسد را با اقتدار ایران قاطی نکنند .

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۸:۵۳

وقتی روسبه وچین هم رای مثبت دادند میفهمی فقط غربی ها کودن نیستن اونها هم هستن. کلا از نظر شما همه دنیا کودن هستن.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۷:۰۱

ماشالا به اقتدار!!!!! پنیر کیلویی چند؟

داود۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۰۹

بد نیست ، مشکل اونا هسته ای نیست مشکل اونا اسلام ، باتفرقه وجنگ میخوان سلاح هاشون حراج کنن

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۲۲:۴۳

داود خان بهتره به یک روانپزشک مراجعه کنی

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۰۶

احسنت به تدبیرتان با تحریمهای بیشتر نعمت بیشتری نصیب ملت کنید نعمت را تمام کردید بر ما هر دو دنیایمان را اباد کردید

سیدرضا۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۰۴

با عرض سلام واحترام
این هم نتیجه عملکرد،دولت جدید، ادامه تنش و احتمالا ارسال پرونده ایران به شورای امنیت.پس قول رفع تحریم ها چی شد.شما که می گفتین ظریف اشتباه کرده.ما بهتر میتونیم تحریم ها رو لغو کنیم.بهتره تا اوضاع رو ار این بدتر نکردین،ومردم رو بیشتر گرفتار نکردین،همان ظریف رو بیاورید،بالاخره کار بلد بود والان مشخص شد.شما اینکاره نیستید.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۰۴

به نظر شما این خانم قبل از کاشت ابرو زیباتر نبود؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۹:۵۰

موافقم باهات رفیق

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۵:۰۳

همینهدیه

جرج۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۴:۵۸

احسنت

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۴:۵۵

خوب کاری کردین....باریک

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۴:۵۴

باید با زبون خودشون باهاشون صحبت کنین...هشت سال دارین بهشون باج میدین تحری ها کمتر شده؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۸:۵۱

تو هنوز نفهمیدی فصل هفت چیه که محمود خان پرونده را کشید به اونجا، اشکال نداره، بزودی می فهمی فصل 7 چیه، بعدش متوجه میشی روابط بین الملل در دنیا پایه گذاری شده نه در حرف های عباسی یا رایفی پور، سعی کن سوادت را ببری بالا. اون چیزی که تو متصوری تفاوت داره با اون چیزی که رخ میده.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۴:۵۰

دوربین ها رو روشن کنید نیان صندوق امانات انرژی هسته ای و مدارک رو بدزدن

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۴:۴۸

میایندمی زنند وهمه تاسیسات رابمباران میکنندبعدهم احتمالابه همین آژانس انرژی اتمی شکایت ببریدهمین تمام!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۲۰ ۱۱:۳۶

مگه ما موشک نداریم؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۴:۴۷

خیلی کار خوبی کردید، تو دنیای ما ، قانون یعنی هر چی امریکا گفت ، یا قانون رو قبول کنیددارم یا نمی کنیددونم اونقدر قوی باشید که خودتون بشیدرو قانون

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۸:۴۸

مطمین باشد نهایت روسیه و چین هم علیه ایران رای میدن. بعد می بینی فقط امریکا نیست.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۸ ۱۴:۴۷

اره جناب قانون جنگل است . شیر و گرگ و شغال و روباه و لاشخورها همه با هم هستند .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.