آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
9بازدید

کدام پرستاران در اولویت استخدام هستند

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: پرستاران قرارداد کار معین و طرحی که در دوران کرونا و دو سال گذشته با وزارت بهداشت همکاری کرده اند در اولویت استخدام قرار دارند.

کدام پرستاران در اولویت استخدام هستند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عباس عبادی افزود: تعداد پرستاران طرحی و قرارداد کار معین بسیار کم و حدود نیم درصد است.

وی ادامه داد: بر اساس دستوری که وزارت بهداشت به همه دانشگاه ابلاغ کرد هیچ نیروی پرستاری نباید تعدیل شود و اگر کسی با چنین موردی روبرو بود می‌تواند به خود من مراجعه کند تا حقوق آن‌ها حفظ شود.

عبادی افزود: قرار است در آزمون پیشرو برای تبدیل وضعیت این افراد که در دوران کرونا خدمت کرده اند، ۲۰ امتیاز به امتیازات آنها اضافه شود و در اولویت استخدام قرار گیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۲۳ ۰۸:۲۵

دوست عزیز کی قراره کنبود پرستار آقا تو بیمارستانها جیران بشه. شما که همش دارید پرستار زن استخدام میکنید. بسه شورش در اوردید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.