رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبردموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان دو لبه یک قیچی‌اند / برای تغییر دکترین هسته‌ای آماده قانون‌گذاری هستیم
5بازدید
۰

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۵ خرداد/ ۴ بیمار دیگر چشم از جهان فروبستند

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۵۰ میلیون و ۱۷۳ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش بیش از صد تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۳۳۲ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۵ خرداد/ ۴ بیمار دیگر چشم از جهان فروبستند
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۴ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۴۱۳ دوز اول و ۵۷ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۳۵۱ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۲۷ میلیون و ۶۴۸ هزار و ۴۵۳ نفر دوز سوم را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۵۰ میلیون و ۱۷۳ هزار و ۲۱۷ دوز واکسن در ایران که ۲۰ هزار و ۲۹۳ دوز از آن‌ها در شبانه روز اخیر تزریق شده است.
 
به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۷۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و از این بیماران، ۴۴ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۲۲۱ تن رسید.

متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۴ تن دیگر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و بدین ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۳۵۷ نفر افزایش یافت. این در حالی‌ست که تا به امروز خوشبختانه ۷ میلیون و ۵۹ هزار و ۷۳۸ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۳۳۲ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۵۰۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر صفر شهرستان در وضعیت قرمز، صفر شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۱۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۲ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۲ درصد است.
 
 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.