آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
0بازدید

زن جوان مهريه شمش طلاي خود را به اجرا گذاشت

اين زن 26 ساله در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد كه مهريه‌اش را كه يك كيلو شمش طلا است از شوهر معتادش مي‌خواهد

زني به دادگاه آمد و مهريه‌اش را كه يك كيلو شمش طلا بود، از شوهر معتادش، مطالبه كرد.

به گزارش فارس، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن 26 ساله در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد كه مهريه‌اش را كه يك كيلو شمش طلا است از شوهر معتادش مي‌خواهد.

وي ادامه داد: شوهرم معتاد به شيشه است و مصرفش نيز بسيار بالاست و من با اينكه از اين وضع خسته شدم ولي مي‌خواهم ابتدا مهريه‌ام را بگيرم و بعد از او جدا شوم.

زن بيان كرد: شايد با گرفتن مهريه‌ام زندگي و آرامش من بيشتر شود و بتوانم داراي فرزند شوم و راحت‌تر زندگي كنم. ما حدود 4 سال است كه با هم زندگي مي‌كنيم ولي به دليل اعتياد شوهرم داراي فرزند نشديم.

زن در حضور قاضي اين شعبه تصريح كرد: شوهرم بايد مهريه‌ام را بدهد و من اگر نتوانستم در كنارش بمانم و اعتيادش را تحمل كنم، باز به دادگاه مي‌آيم و از شوهرم جدا مي‌شوم.

مرد 30 ساله در دادگاه خانواده، بيان كرد: من معتاد نيستم و همسرم زيادي موضوع را بزرگ كرده است و به دنبال بهانه است. من نمي‌توانم مهريه همسرم را بپردازم و اين پول هنگفت را ندارم و او بايد از گرفتن اين مهريه منصرف شود.

قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، مرد را محكوم به پرداخت مهريه زن كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۱۵:۲۲

اگر طلا را گرمي 40 هزار تومان هم فرض كنيم مهريه اين بنده خدا در مقايسه با مهريه هاي كلان امروزي چيزي نمي شود همه اش 40 ميليون تومان !!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.