رئیس سازمان حمایت استعفا کرد

سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی حسین فرهیدزاده را به عنوان سرپرست جدید سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان منصوب کرده است.
کد خبر: ۱۱۲۸۹۵۸
|
۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۲ 09 July 2022
|
19511 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صدیف بیک زاده از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان استعفا کرد.

 گزارش‌ها حاکی از این است که رئیس سازمان حمایت از این سمت استعفا کرده و وزیر صمت در حکمی سرپرست جدید سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را منصوب کرده است.

گفتنی است سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی حسین فرهیدزاده را به عنوان سرپرست جدید سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان منصوب کرده است.

اردیبهشت امسال، عباس تابش، رئیس قبلی سازمان حمایت هم از سمت خود استعفا کرد و بیک زاده جانشین او شد. او طی نامه‌ای به وزیر صمت شرایط حاکم بر بازار و نیاز به توان مضاعف در رأس مدیریت این سازمان و همچنین دلایل شخصی و مشکلات خانوادگی را عامل تقاضای استعفای خود عنوان کرده است.

وی از سال ۱۳۹۷ به سمت رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان منصوب شده بود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟