آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
2بازدید

۵ نفر در شهربابک مفقود شدند

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان گفت: با جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه ۲ نفر در شهربابک مفقود می‌شوند و سه نفر دیگر برای نجات آنان می‌روند که آنان هم مفقود شده‌اند.

۵ نفر در شهربابک مفقود شدند

به گزارش «تابناک»، محمد امیرخانی بامداد شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به مسدود شدن مسیر ارتباطی شهربابک افزود: برنامه ریزی برای نجات این افراد انجام و تیم های نجات مشخص شده است.

وی اظهار داشت: امدادگران با پنج فرد مفقود شده در تماس هستند و آنان را راهنمایی می‌کنند و فردا با روشن شدن هوا عملیات نجات این افراد ادامه می‌یابد.

انار در محاصره سیلاب

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان همچنین گفت: مسیر انار - یزد، انار - دهج و انار - رفسنجان (محدوده احمدآباد) مسدود شده و اکنون انار در محاصره سیلاب قرار گرفته و هیچ مسیر دسترسی به این شهرستان وجود ندارد.

وی عنوان کرد: از طرف دیگر محور راور - دیهوک مسدود شده و امشب جمعیت هلال احمر در این محدوده چند مورد اسکان اضطراری داشته است.

امیرخانی افزود: رود شور ۲۰ کیلومتر پس از پایگاه جمعیت هلال احمر در این محور طغیان کرده و امدادرسانی در این محور به مسافران در حال انجام است.

۳۰ مسافر اتوبوس یزد - انار نجات یافتند

وی تصریح کرد: همچنین امشب یک اتوبوس در مسیر یزد - انار با ۳۰ نفر مسافر گرفتار سیلاب شد که با حضور به موقع امدادگران هلال احمر رهاسازی و نجات یافت.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان در ادامه با اشاره به برخورد یک دستگاه اتوبوس با کامیون در محدوده پلیس راه انار گفت: این حادثه یک مصدوم داشت که توسط تیم هلال احمر رهاسازی و به عوامل اورژانس تحویل داده شد.

شهرستان انار در فاصله ۲۱۶ کیلومتری و شهربابک ۲۳۸ کیلومتری مرکز استان کرمان قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.