آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
3بازدید
۳

شکایت جدید و ۱۱میلیاردی برانکو از پرسپولیس

برانکو ایوانکویچ که چهار سال در پرسپولیس فعالیت کرد، بعد از جدایی از این  باشگاه، با طرح شکایت به کمیته وضعیت فیفا، پرسپولیس را محکوم به پرداخت حدود ۹۰۰ هزار یورو از مطالبات خود کرد و در نهایت پس از تایید رای در دادگاه CAS و بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات پرسپولیس توسط فیفا، توانست مطالبات خود را دریافت کند.

باشگاه پرسپولیس در زمان انعقاد قرارداد با این  مربی و بعد زمان تمدید در دوره مدیریت حمیدرضا گرشاسبی، بندی در قراردادش نوشت که بر اساس آن، پرداخت مالیات بر عهده پرسپولیس باشد اما با وجود گذشت سه سال از جدایی برانکو، هنوز مالیات قرارداد او توسط پرسپولیس پرداخت نشده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد حالا پرسپولیس چیزی حدود ۱۱ میلیارد تومان بابت قرارداد برانکو به اداره مالیات بپردازد و تا زمانی که این پول  پرداخت نشود، برانکو در صورت سفر به ایران، ممنوع‌الخروج خواهد شد.

برانکو ایوانکوویچ ضمن تایید این خبر اظهار کرد: به خاطر پرداخت نشدن مالیاتم از پرسپولیس قصد شکایت دارم.

پرسپولیسی‌ها که این روزها با توجه  به وصول پول فروش سهام در بورس، منابع مالی خوبی در اختیار  گرفته‌اند و بخشی از بدهی‌های این باشگاه را پرداخت کرده‌اند، باید دید آیا برنامه‌ای برای پرداخت مالیات سرمربی سابق خود دارند یا دوباره پرونده  جدیدی علیه این باشگاه  شکل خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا اهوازی۱۴۰۱/۰۵/۲۷ ۱۸:۲۲

کل زحمت به گردن بابا مسعود بوده پولشو برانکو گرفته و میگیره

ناشناس۱۴۰۱/۰۵/۲۷ ۱۱:۴۰

پرسپولیس فصل جدید را با قدرت آغاز کرد

ناشناس۱۴۰۱/۰۵/۲۷ ۱۰:۳۸

در فوتبال ایران همه ش فساد است وبی کفایتی مدیران در بستن قراردادهاست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.