کیک بستنی شکلاتی لیوانی غلیظ کافی شاپی

اگر مایل هستید که دستور تهیه یک بستنی شکلاتی خوشمزه کافی شاپی را آموزش ببینید در این مطلب با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۱۳۶۷۳۱
|
۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰ 24 August 2022
|
19472 بازدید

در مرحله اول مقدار چهار قاشق غذاخوری پودر کاکائویی را دو تا سه بار الک می کنیم و در قابلمه می ریزیم و بعد از اینکه پودر کاکائو به اندازه کافی نرم و لطیف شد 3 لیوان شیر و یک سوم لیوان شکر را به آن اضافه می کنیم و حال بر روی حرارت قرار می دهیم و به آرامی با همزن دستی هم میزنیم تا مواد ما یک دست شود و آثاری از گوله شدن در مواد نباشد.

زمانی که مواد ما که در قابلمه ریختیم و روی شعله گذاشته ایم به جوش آمد یک لیوان شیر خشک در آن ریخته و به یک همزن دستی خوب همزده تا مواد ما یکدست شود و زمانی که همه ی اینا جوش خود وقت اضافه نمودن وانیل و نشاسته ای که از قبل با مقداری شیر مخلوط شده است را اضافه می کنیم.

کیک بستنی شکلاتی لیوانی غلیظ کافی شاپی

جالب است بدانید که کیک بستنی کافی شاپی باید صبر کنیم تا مواد ما مشابه فرنی شود تا بتوان م و یک مقدار روانتر حتی بعد از آن شعله را خاموش کرده و مواد را کنار می گذاریم و هر چند دقیقه بهم می زنیم تا روی آن نبنده و زمانی که مواد را آماده کردیم و بعد احساس نمودیم که گوله شده بعد از آماده شدن مایه آن را از ی صافب رد می کنیم تا مایه ما صاف و یکدست شود.

می توانید بستنی خود را درون یک قالب بریزید یا اینکه در ظرفی قرار داده و در فریزر بگذارید و به مدت 7 الی 8 ساعت صبر کرده تا بستنی خودش رو بگیرد و اگر قصد دارید که بستنی خود را درون قالب قرار دهید قبلش یک چوب بستنی گذاشته و بعد مواد را روی آن بریزید تا ببندد.

کیک بستنی لیوانی

برای درست کردن کیک بستنی لیوانی اول از همه نیاز به کیک داریم این کیک را می توان با طعمی که دوست دارید آن را درست کنید برای درست کردن کیک بستنی لیوانی ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنید و به مدت نیم ساعت آن را هم میزنید و بعد یک قاشق گلاب و بکینگ پودر و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را با هم هم میزنیم.

بعد نصف لیوان روغن مایع به آن اضافه می کنیم و دوباره به مدت یک ربع آنها را با هم هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و بعد آرد الک شده را به آن اضافه می کنیم و کمی با قاشق آنها را هم میزنیم و در داخل ظرف کیکی قرار می دهیم که روغن کاری شده باشد و بعد در دمای 170درجه فر قرار می دهیم.

کیک بستنی شکلاتی لیوانی غلیظ کافی شاپی

کیک را یک ساعت کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد از اینکه کیک بستنی شکلاتی لیوانی خنک شد آن را با چنگال خورد می کنیم و داخل لیوان مورد نظر خود قرار می دهیم و روی آن را با بستنی می پوشانیم این حرکت را می توان چند بار تکرار کرد تا کیک لایه به لایه شود و روی این کیک بستنی را می توان با بیسکوییت، شکلات آب شده و یا انواع میوه تزئین کرد.

ذکر این نکته لازم است که می توانید از لیوان شیشه ای استفاده کنید تا از بیرون محتویات درون لیوان مشخص شود و لازم است که بدانید که افرادی که وقت درست کردن کیک را هم ندارند می توانند پودر کیک آماده را خریداری نمایند و آن را درست کنند و بعد با بستنی مخلوط کنند و در آخر با شکلات و شیرینی های دیگر آن را تزئین نمایند و با این روش زمان بسیار کمی می برد و مناسب افراد شاغل می باشد.

کیک شکلاتی غلیظ

با پایان یافتن جنگ جهانی پخت کیک شکلاتی غلیظ بسیار گسترش پیدا کرد و افراد زیادی در سرتا سر جهان با طعم فوق العاده آن آشنا شده و از مصرف آن لذت بردند البته به دلیل تولید شکلات هایی با طعم های مختلف کیک های شکلاتی با طعم های خاص نیز وارد بازار شدند.

این روزها انواع کتاب ها، فیلم ها، مجله های آموزشی و غیره برای آموزش گام به گام پختن بهترین و خوشمزه ترین کیک ها با استفاده از اصول و دستور پخت مناسب تولید و در بازار عرضه شده است و دستور پخت های متنوعی برای پخت انواع کیک با آرد گندم وجود دارد اما پختن کیک به صورت حرفه ای نیاز به اطلاعات و سابقه کاری بالایی دارد ولی راحت ترین راه برای مصرف این شیرینی خوشمزه خرید آن از جاهای معتبر است.

کیک بستنی شکلاتی لیوانی غلیظ کافی شاپی

این روزها کیک شکلاتی نرم یا به اصطلاح کیک بستنی غلیظ یا خیس طرفداران بسیار زیادی در بین مردم پیدا کرده است و در انواع طعم ها به بازار عرضه شده اند؛ این کیکها مانند کیک های معمولی سفت نیست و بافت آنها حالت خیس دارد از این رو بسیار نرم و خواستنی هستند و می توان گفت که به دلیل شکلاتی که درون آن استفاده شده انرژی بسیار زیادی در افراد تولید می کند و یک میان وعده خوشمزه و عالی به حساب می آید.

برای علاقه مندان به کیک شکلاتی و کیک هویج و دارچین باید بگوییم که بنا به تحقیقات انجام شده این کیک برای سلامتی مفید است به خصوص مصرف آن در صبحگاه که متابولیسم بدن سریع تر است و با توجه به یافته های محققان دانشگاه نیویورک، شکلات حافظه و تفکر انتزاعی شما را بهبود می بخشد و همچنین افرادی که قبل از ساعت 9 صبح شکلات می خورند عملکرد ذهنی و بدنی بیشتری دارند و انرژی در آنها بیشتر از افراد دیگر است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟