آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1بازدید

امیر عبداللهیان به مسکو می‌رود

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که امیر عبداللهیان نهم شهریور برای دیدار با همتای روس خود به مسکو سفر می کند.

امیر عبداللهیان به مسکو می‌رود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، خبرگزاری اینترفکس به نقل از وزارت امور خارجه روسیه نوشت: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران ۳۱ آگوست (۹ شهریور) برای یک سفر کاری به مسکو می‌رود و در جریان آن با سرگئی لاوروف همتای روس خود دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

براساس این گزارش، انتظار می رود در دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه انتظار می‌رود تبادل نظر در مورد تعدادی از موضوعات بین‌المللی از جمله وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران (برجام)، وضعیت اوکراین، سوریه، افغانستان، قفقاز و اطراف دریای خزر ادامه یابد.

به گفته وزارت امور خارجه روسیه، براساس برنامه ریزی ها در درجه اول موضوعات تجاری و اقتصادی در چارچوب اجرای پروژه های مشترک کلیدی در انرژی و حمل و نقل و همچنین چشم اندازهای ایجاد روابط علمی و فنی و فرهنگی و بشردوستانه مورد بحث قرار می گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اکبری۱۴۰۱/۰۶/۰۸ ۰۹:۱۴

تابناک شما به ما شفاف بگو چه خبره تو مسکو که پشت سر همه رجال سیاسی و نظامی می رن اونجا؟ البته ما که جز گرفتاری و بدبختی چیزی نصیب ما نشد ، شاید این تصور اشتباه ماست؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۸ ۰۹:۱۳

این قدر که برای گزارش دادت هر مسئله کوچیکی پا می شین میرین مسکو، اگه یه دفعه رفته بودن واشنگتن حل بود. من هم مخالف سیاست های آمریکا هستم اما این تک بعدی دیدن همه چیز توسط شما من رو هم به سمت موافقت با آمریکا رونده! مثل این که قرار بود سیاست تک پایه ای جمهوری اسلامی نه شرقی نه غربی باشه اما حالا به سیاست تک پایه ای حمایت روسیه تبدیل شده!

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۸ ۰۹:۰۷

دیگه کدوم تیکه از مملکت قراره بهشون بدید؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۸ ۰۹:۰۶

خجالت بکشید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.