آخرین خبربرگشت موج تغییر نظام از تهران به واشنگتن
5بازدید

سپاه برای توسعه‌ فناوری‌های راهبردی عزم جدی دارد

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: سپاه برای کمک به توسعه فناوری‌های راهبردی در راستای حل مسائل اصلی کشور عزم جدی دارد.

سپاه برای توسعه‌ فناوری‌های راهبردی عزم جدی دارد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه، برای اطلاع از آخرین وضعیت مطالعات و تحقیقات پروژه مهم و راهبردی آب‌های پردازشی، از مزرعه تحقیقاتی مرکز راهبردی آب، انرژی و محیط زیست دانشگاه جامع امام حسین (ع) بازدید کرد.

سردار فدوی در این بازدید اظهار داشت: توجه ویژه به افزایش بهره وری در حوزه کشاورزی که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده، چند سالی است که در دستور کار مرکز راهبردی آب، انرژی و محیط زیست دانشگاه جامع امام حسین (ع) قرار گرفته که در این رابطه دستاوردهای زیادی هم از اثرات شگرف فناوری آب‌های پردازشی به ثبت رسیده است.

وی افزود: این تحقیقات علاوه بر اینکه همچنان در ابعاد مختلف در حال انجام بوده، هم زمان مرکز آب و انرژی نیز در پی توسعه فناوری‌های مربوطه است که امید می‌رود این فناوری‌ها بتوانند در جهت کمک به کشاورزی و امنیت غذایی کشور در سطح وسیعی به کار گرفته شوند.

در این بازدید که سردار محمدرضا حسنی آهنگر رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) و جهانسوز مسئول بسیج مهندسین کشاورزی سازمان بسیج مستضعفین، سردار فدوی را همراهی می‌کردند؛ همت مدیر مرکز راهبردی آب و انرژی این دانشگاه، آخرین نتایج مطالعات و پژوهش‌های صورت گرفته پیرامون اثرات استفاده از آب‌های پردازشی در واحدهای مختلف این مزرعه، از جمله واحد دانه‌های روغنی، واحد ذرت علوفه‌ای، واحد سیفی جات، واحدهای دام سبک و طیور را ارائه کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.