آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
3بازدید
۴

واکنش رسانه‌های معتبر به شکست اروگوئه مقابل ایران

تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز ‌(جمعه) در دیداری دوستانه به مصاف اروگوئه رفت و با تنها گل مهدی طارمی توانست بر حریفش غلبه کند.

سایت «bola» درباره این مسابقه نوشت: ایران در بازگشت کارلوس کی‌روش از سد اروگوئه گذشت و رکورد شکست‌ناپذیری دیه‌گو آلونسو را شکست. ایران توانست اروگوئه را سورپرایز کند و نشان داد لا سلسته باید در موقعیت‌های خود دقیق‌تر باشد. حضور طارمی برای ایران اما تعیین‌کننده بود و زمانی که تیم آلونسو در بهترین شرایط خودش قرار داشت، تنها گل مسابقه را برای ایران به ثمر رساند.

واکنش رسانه‌های معتبر به شکست اروگوئه مقابل ایران

سایت «OLE» در مورد برتری شاگردان کی‌روش نوشت: اروگوئه نتیجه بدی گرفت و این شکست در فاصله دو ماه تا جام جهانی، علامت بدی برای تیم ملی محسوب می‌شود. این نتیجه باعث شد شکست‌ناپذیری آلونسو پس از برعهده گرفتن مسئولیت هدایت تیم ملی اروگوئه پس از اسکار تابارس بشکند.

سایت ایتالیایی «Sportface» نیز از کلیدواژه «سورپرایز» استفاده کرد و نوشت: ایران با نتیجه‌ای شگفت‌انگیز و به لطف گلزنی مهدی طارمی بر اروگوئه غلبه کرد.

سایت «اوجوگو» پرتغال هم اینطور به بازی ایران - اروگوئه اشاره کرد: «بازگشت کارلوس کی‌روش به ایران نمی‌توانست بهتر از این پیش برود و تیم او در دیداری که طارمی نقش قهرمان را ایفا کرد، با نتیجه یک بر صفر مقابل اروگوئه پیروز شد. طارمی که در دقیقه 68 وارد زمین شد، توپ را از یک سانتر دریافت کرد و موفق به گلزنی شد تا تفاوت را رقم بزند».

«El Pais» دیگر سایتی بود که به این مسابقه پرداخت. در گزارش این رسانه آمده است: «اروگوئه توپ را در اختیار داشت، اما عمق و بخت لازم برای گلزنی نداشت. بازیکنانی نظیر دیه‌گو گودین، خوسما خیمنس، سباستین کواتس و ادینسون کاوانی در این مسابقه غایب بودند و رونالد آرائوخو نیز خیلی زود مصدوم شد. اروگوئه در نیمه اول صاحب توپ بود و ایران عقب‌نشینی می‌کرد.

ترابی در دقیقه 63 توپ را دریافت کرد و به دروازه اروگوئه نزدیک شد که به نظر می‌رسید این دروازه در آستانه سقوط است. این موقعیت یک هشدار بود و دومین خطر ایران سبب شد این تیم در دقیقه 78 به گل برسد. طارمی بین دو مدافع صاحب توپ شد و به توپ ضربه زد که ریچت هم واکنشی نشان نداد».

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۱/۰۷/۰۲ ۰۹:۰۰

اعتماد به نفس بچه ها عالی بود .

امید۱۴۰۱/۰۷/۰۲ ۰۸:۵۶

ساده نباشید اینها تاکتیک هست گول نخورید در بازی اصلی میبینی

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۰۲ ۰۷:۳۹

در درواز مشکل داریم حرکات نمایشی خطرناکه
لطفا زودتر جلویش رابگیرید
تیم برای شرایط ۱۰ نفره شدن هم .تمرین کند و برنامه داشته باشد
برای پنالتی زدن در شرایط استرس هم باید نفرات را تمرین داد
پیستونهای کناری باید تیم را رو به سرعت جلو برند کاملا مشخصه در این زمینه ضعیف هستیم

م ک۱۴۰۱/۰۷/۰۲ ۰۷:۳۸

زنده باد ایران ،ایرانی دورود......

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.