آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
2بازدید
۸

مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها در دانشگاه الزهرا

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور که برای جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها به دانشگاه الزهرا (س) رفته بود؛ با دانشجویان، اساتید و مسئولان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها در دانشگاه الزهرا
{$sepehr_album_48506}

دانشگاه

دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۱۲:۴۵

از پشت پرده هم چند تا عکس قرار میدادین

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۰۹:۴۸

همین تفکیک جنسیتی دانشگاهها خود تبعیض و بی عدالتی است...

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۱۰:۴۲

چیزی به اسم تفکیک جنسیتی دانشگاهها در ایران نداریم. دانشگاههای ایران مختلط هست و دختر و پسر با هم در کلاس درس مینشینند . وجود چند دانشگاه دخترانه تا وقتی که انتخاب آن برای خانم ها به شکل اختیاری و آزادانه باشد هیچ نوع تبعیض و بی عدالتی را در بر نمیگیرد بلکه احترام به خواست بخشی از جامعه بانوان قلمداد میشود. مثل واگن های زنانه مترو که انتخاب آن برای بانوان اختیاری است و در نتیجه صرفا احترام به زن محسوب میشود. موارد این چنینی در کشورهای غیر اسلامی هم هست. مثلا وجود دستشویی زنانه در برخی اماکن شهری در اروپا در واقع احترام به مقام زن محسوب می شود.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۰۹:۴۳

چقدر صمیمانه

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۱۲:۴۴

کاملا مصنوعی

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۰۸:۵۱

برای جمهوری اسلامی زن و مرد مطرح نبوده است. حمایت جمهوری اسلامی از زنان در تاریخ حکومت ها مثال زدنی است. تاکید بر پوشش اسلامی هم حمایت از امنیت و شخصیت و عزت و کرامت زنان است. اما دشمن واقعیت را معکوس جلوه می دهد و برخی ساده لوحان نیز باور می کنند.

vahid۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۰۸:۳۱

چقدر خوب همه لبخند میزنند!!!!

لاادری۱۴۰۱/۰۷/۱۷ ۰۸:۲۹

همه جی آآآآآآرومه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.