آخرین خبرعکس: از ایران تا نیویورک در فینال عکاسی آب‌وهوا
7بازدید
۵

تیرباران یک خانواده ۶ نفره با سلاح در فردیس

معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی فرمانداری شهرستان فردیس البرز از درگیری دو همسایه در فردیس خبر داد و گفت: یکی از طرفین درگیری با اسلحه ۶ نفر از اعضای خانواده طرف دیگر را مورد هدف قرار داد، در این حادثه ۴ نفر فوت کردند و ۲ نفر در بیمارستان هستند.

به گزارش «تابناک»، وحید اکبری، معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی فرمانداری فردیس، در گفت‌وگو با فارس گفت: ساعت ۱۶ روز پنجشنبه اختلاف چندین ساله دو همسایه در شهر فردیس منجر به درگیری خیابانی شد.

وی افزود: این درگیری تا ساعت ۲۲ ادامه پیدا کرد و پیرمرد ۶۰ ساله به وسیله یک هفت تیر، ۶ نفر از خانواده همسایه را مورد هدف قرار داده است.

این مقام مسؤول ادامه داد: در پی این حادثه ۴ نفر (۲ خانم و ۲ آقا) کشته شدند و ۲ نفر نیز به بیمارستان منتقل شدند که حال یکی از افراد بسیار وخیم گزارش شده است.

به گفته وی ضارب پس از این حادثه به همراه خانواده خود به وسیله یک پیکان وانت متواری شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۲۲ ۱۲:۱۴

مگه شما پلیس وامنیت می خواهید؟فعلا مهسا را داشته باشید کافیه

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۲۲ ۱۰:۳۰

6 ساعت در گیری داخل شهر پلیس خدمت گذار چه کار می کرد؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۲۲ ۱۲:۰۰

فقط بلدند به روسری و مانتو دختران و بانوان گیر بدهند. تمام یک کلانتری با آن همه تجهیز و مامور به اندازه یک پیرمرد 60 ساله عادی که به یک کلت مسلح است، توانایی ندارند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۲۲ ۱۱:۱۹

دقیقا.... بعد هم با اعضای خانواده را حت منطقه را ترک میکند وتا این لحظه خبری از کمین پلیس ودستگری متهم نیست این در گیری اگر در هرجایی بخصوص امریکا بود. صدا وسیما چه تفسیرها که از جامعه رو به انحطاط امریکا به خورد مخاطبانش نمیداد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۲۲ ۱۱:۰۳

امنیت را تامین می کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.