آخرین خبردستور مهم پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف انرژی
1بازدید
۰

کارشناس داوری: مهاجم ملوان دایو زد، پنالتی نبود

مهاجم ملوان قبل از اینکه به دروازه‌بان پرسپولیس برسد حالت «دایو» داشت و بیرانوند هیچ برخوردی با بازیکن نداشت و ادامه بازی بهترین تصمیم بود.

رضا کرمانشاهی داور بازنشسته فوتبال ایران درباره صحنه های مهم بازی امروز ملوان و پرسپولیس اظهار نظر کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ کرمانشاهی درباره قضاوت علی صفایی در این مسابقه گفت: در کل دوندگی داور خیلی خوب بود. با اینکه اولین بازی لیگ برتر امسال را به او داده بودند تصمیمات درستی گرفت و با کمک‌هایش هماهنگ بود. نکته حساس بازی دقیقه 82 بود که مهاجم ملوان قبل از اینکه به دروازه‌بان پرسپولیس برسد حالت «دایو» داشت و بیرانوند هیچ برخوردی با بازیکن نداشت و ادامه بازی بهترین تصمیم بود.

وی ادامه داد: یک خطا ایمان صادقی روی بازیکن پرسپولیس انجام داد که داور به درستی بیرون محوطه خطا گرفت. بعد از اعتراض‌ها قضاوت برای صفایی مشکل شد و جو بازی به هم ریخت. با درایتی که داور به خرج داد چند نفر اخراج شدند و با توجه به صحنه بازی اخراج زارع هم کاملاً درست بود. درباره سایر اتفاقات کمیته انضباطی باید تصمیم بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.