آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
3بازدید

برادرکشی؛ جرم جدید قاتل آزاد شده

کارآگاهان جنایی اهواز روز ۱۷ آذر سال گذشته وقتی از وقوع یک قتل مطلع شدند به محل حادثه رفتند و تحقیقات خود را آغاز کردند. شواهد و مدارک موجود حکایت از آن داشت که مقتول توسط برادر خود که فردی شرور و دارای یک فقره سابقه قتل است، کشته شده است.

برادرکشی؛ جرم جدید قاتل آزاد شده

به گزارش تابناک به نقل از اعتماد، مردی شرور که سابقه ارتکاب یک فقره قتل داشت، این بار برادر خود را به کام مرگ کشاند و برای دومین مرتبه دستگیر شد.

کارآگاهان جنایی اهواز روز ۱۷ آذر سال گذشته وقتی از وقوع یک قتل مطلع شدند به محل حادثه رفتند و تحقیقات خود را آغاز کردند.

شواهد و مدارک موجود حکایت از آن داشت که مقتول توسط برادر خود که فردی شرور و دارای یک فقره سابقه قتل است، کشته شده است.

متهم از همان زمان تحت تعقیب قرار گرفت تا اینکه بالاخره چند روز پیش محل اختفای وی در استان تهران شناسایی و او عاقبت دستگیر شد. این فرد در بازجویی‌ها به برادرکشی اقرار کرد و گفت به خاطر اختلاف ملکی دست به این جنایت زد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.