آخرین خبرعکس‌های روز جهان: از دریچه تابناک
2بازدید
۲۷

واکنش عجیب کلینزمن به پیروزی ایران برابر ولز

این بخشی از فرهنگ آنهاست. آنها مدام روی گوش داوران خط و و داور چهارم کار کردند و روی قضاوت آنها تاثیر گذاشتند. صحنه‌های زیادی وجود داشت که در تصاویر تلویزیونی ندیدیم. این فرهنگ آنهاست، آنها شما را از بازی خود خارج می‌کنند.

یورگن کلینزمن در صحبت‌هایی بحث برانگیز عنوان کرد که بازیکنان ایرانی روی داور بازی تاثیر گذاشتند.

به گزارش دیلی میل، تیم ملی فوتبال ایران توانست با دو گل ولز را شکست دهد و امیدوار به صعود به دور بعد بماند. یورگن کلینزمن در ارزیابی خود از تیم ملی ایران و بازی این تیم با ولز به انتقاد از صحبت‌های مداوم کی‌روش و شاگردانش با داوری پرداخت و گفت: کارلوس واقعاً به خوبی با تیم ملی و فرهنگ ایران سازگار است، او در آمریکای جنوبی با کلمبیا شکست خورد و سپس نتوانست با مصر به جام جهانی صعود کند و درست قبل از جام جهانی با ایران به میدان آمد؛ جایی که قبلا مدت زیادی با این تیم کار کرده بود. این تصادفی نیست، این بخشی از فرهنگ آنهاست. آنها مدام روی گوش داوران خط و و داور چهارم کار کردند و روی قضاوت آنها تاثیر گذاشتند. صحنه‌های زیادی وجود داشت که در تصاویر تلویزیونی ندیدیم. این فرهنگ آنهاست، آنها شما را از بازی خود خارج می‌کنند.

کلینزمن سپس سخن بحث برانگیزی مطرح کرد. او گفت: نتیجه مسابقه با داوری دیگر می‌توانست متفاوت باشد. بازیکنان ایران پنج نفری دور داور بودند و این به سود ولز نبود.

ایران در بازی ابتدایی خود در جام جهانی با نتیجه ۶ بر ۲ مقابل انگلیس شکست خورد اما با گل‌های روزبه چشمی و رامین رضاییان با پیروزی مقابل ولز به صعود از گروه امیدوار شد.

هواداران ایران امیدوارند که فرم خوب آنها قبل از رویارویی بسیار مهم مقابل آمریکا ادامه یابد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۱۰:۰۲

شما برید به همجنس بازیتون برسید با فرهنگ ها
بچه قرتی از غصه نمیفهمی چی میگی ما با فرهنگ هزاران ساله شما را پشیزی حساب نمیکنیم

پیلا پیلا۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۴۷

یوری جون. حالا مواظب باش ببین شما یه وقت عنوان تیم چهارم گروه نشی. سامورایی ها خوب خدمتتون رسیدند. نوش جونت. وی ای آر نشون داد بایستی کارت قرمز میگرفت . کاملا درست قضاوت کرد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۳۴

این کاسه داغ تر از آشه، خود مربی ولز گفت اونا از ما بهتر بودن و حقشون برد بود این عقده ای نژادپرست چی میگه؟ ۱۰ تا گل باید میخوردن نود دقیقه بازی دست ایران بود حداقل اون دوتا که به تیر دروازه خورد اگه گل میشد الان ۴-۰ بود
بازی قبل رو هم انگلیس با کار کثیف روانی و از هم پاشیدن روحیه تیمی برد چون به شدت ترس از باخت از ایران داشتند دست به چنین حربه کثیفی زدند

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۲۵

یورگن جان دلت از یک جای دیگر پر است سر ایرانی ها خالی میکنی ؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۲۲

حرف منطقی زده...

علی۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۲۲

جالبه !! وقتی همه چیز بر علیه ماست ، بازهم کوتاه نمیآیند و فقط مارا شکست خورده محض میپسندند .

محمدخانی۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۰۹

چقدر اینها سخیف هستند که حتی تحمل برتری یک تیم آسیایی را ندارند دوران انحصار فوتبال به سر رسیده تیمهای ایران،ژاپن و حتی عربستان ثابت کردند حرف برای گفتن دارند
آقای کلیزمن حتما گل اول ایران به ولز را که آفساید اعلام شد بخاطر ارتباط ایرانیان با داور بوده است!!خخخخ

ابو۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۸:۴۶

كلينزمن بسيار از ايران نفرت دارد حتي زماني كه در جام جهاني چند دوره قبل ايران درمقابل آلمان دو بر صفر باخت او يكي از گلها را زد و بعد از زدن گل با حالت بسيار بد و نفرت انگيزي تور دروازه ايران دو دستي گرفت و بشدت تكان داد طوري كه نزديك بود آنرا پاره كند .

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۸:۳۹

زمانی که پس از حملات ناکام به گل رسیدی و درون دروازه ایران تور چنگ زده و می خواستی از جا بکنی ، کیروشی وجود نداشت ، فرهنگ ما این است؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۸:۲۱

اینکه بازیکنان ایرانی دائم به داوری اعتراض می کنند حرف درستی هست و باید اصلاح شود.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۸:۱۰

راست گفته

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۸:۰۹

چقدر موزیانه ناراحتی خودش از باخت ولز را ابراز می کند ناراحتی از باخت یک تیم از "باغ" اروپا !!

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۸:۰۴

صحبتهاي اقاي كلينزمن توجيه شكست تيم ولز است، هنر داور اين است كه تحت تاثير بازيكن قرار نگيرد و اتفاقا محاصره داور توسط بازيكنان مي تواند نتيجه معكوسي به همراه داشته باشد.

هادی۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۷:۵۶

مگر اون انگلیس خبیث نبود که دماغ دروازه بان ما رو داغون کرد!
حرف زدن که دیگه توی این جنگ فوتبال چیزی نیست.
هر چی بود ما بردیم!
شما هم بسوزید.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۳۷

در اینکه انگلیسیها وحشی هستند شکی نیست.اما دماغ بیرانوند به بازیکن خودی که حسینی بود خورد و اونجوری شد

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۷:۳۹

این همونی نبود که وقتی یک گل به ایران زد رفت تور دروازه ایران رو تکان داد؟؟

دست خودش نیس
هنوزم عقده ایه

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۷:۳۸

ایشان زیادی ح ف مفت می زنند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۷:۱۳

مهمل گويى هم حدى داره آقاى كلينزمن

علیرضا۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۶:۵۱

آقای کلیزمن احتمالا یه بازی دیگه رو نگاه کردی و با بازی ایران و ولز اشتباه گرفتی، از مربی تا بازیکنان ولز اعتراف می کنند ایران مستحق برد بوده چون بهتر و روان تر بازی کرده، اون وقت تو برای خودت چی می بافی.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۶:۲۳

یورگن جون، یه خورده هم در مورد باخت آلمان به ژاپن صحبت می‌کردی بد نبود.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۶:۰۹

این کلینزمن یه پدر کشتگی با ایران داره . وقتی در جام جهانی به ایران گل زد داشت از شدت خوشحالی همراه با خشم ، تور دروازه ی ایران‌ رو پاره می کرد .

حميد۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۹:۵۹

دقيقاً. تازه بعد از گرفتن كلي هداياي فرهنگي از ايران درست قبل از شروع همون بازي!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۴:۴۷

واسه همین شما به ژاپن باختید ؟؟ جمع کن باو

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۱:۵۷

شکر نخور حسود بی مغز

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۱:۵۶

ببند بابا کلمنز من

بهروز حسنی۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۱:۵۰

با سلام جناب کلیزمن حرف مفت که خریداری نداره. شما برو دنبال همون مربی گری که تا به حال درآن هیچ موففیتی نداشتی شاید توی همون ولز بهت تیم بدن.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۰۵ ۰۱:۲۴

مگر داور چه تصمیمی به نفع ایران گرفت؟ شاید منظورش اینه که باید داور باید انصاف را کنار می گذاشت و بر علیه ایران سوت می زد. بازیکنان ما هم باید کمتر به داور اعتراض کنند. چون که طبق تجربه این کار نه تنها به نفع ما نبونمی شود بلکه باعث عصبی شدن داور می شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.