رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپزشکیان پیگیر سلامتی آیت‌الله وحیدخراسانی شد
2بازدید
۵۲

با تحولات منطقه و جهان

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم‌ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران، درخواست روسیه برای لغو تحریم‌ها علیه ایران، آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه، حمله جبهه النصره به شمال سوریه و انفجار در مزارشریف با چندین کشته و زخمی، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم‌ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

بین الملل تابناک: برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران، درخواست روسیه برای لغو تحریم‌ها علیه ایران، آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه، حمله جبهه النصره به شمال سوریه و انفجار در مزارشریف با چندین کشته و زخمی، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران

در شرایطی که فشارهای ضد ایرانی آمریکا در زمینه‌های مختلف ادامه دارد، تلاش واشنگتن در پایگاه نظامی خود در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران خبرساز شده است.

یک پایگاه آمریکایی گزارش داده، پایگاه هوایی «علی‌السالم» در کویت در پیامی ـ که تماماً با حروف بزرگ انگلیسی نوشته شده ـ از همه خواسته «هنگام دیدن پهپاد، فوراً نیروهای امنیتی را خبر کنید.»

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

وب‌سایت آمریکایی استریپس که اخبار و تحلیل‌های نظامی را منتشر می‌کند، نوشته: گسترش فناوری‌های پهپادی و موشکی در سراسر منطقه، موجب شده این پایگاه پدافند هوایی خودش را تقویت و به‌روزرسانی کند.

تحلیلگران و مقام‌های نظامی آمریکایی به این رسانه گفتند، سامانه‌های قدرتمند پهپادی و موشکی ایران، آمریکا و متحدانش را به تقویت سامانه‌های پدافند هوایی‌شان واداشته است.

درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، روز دوشنبهاز ایالات متحده آمریکا خواست تمامی تحریم های غیرقانونی علیه ایران را در اسرع وقت و به نحو بازگشت ناپذیر رفع کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه گفت: «واشنگتن سیاست فشار حداکثری را در ارتباط با ایران کنار نگذاشته است.»

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

او همچنین اظهار داشت: «ما شدیدا از طرف آمریکایی می خواهیم، همه تحریم های غیرقانونی علیه ایران را در اسرع وقت به نحو بازگشت ناپذیر رفع و از اجرای دقیق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اطمینان حاصل کند.»

آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه

باکو روز دوشنبه اعلام کرد، در حال برگزاری رزمایش نظامی مشترک با کشور ترکیه در خاک آذربایجان است.

به گزارش وزارت دفاع آذربایجان، بر اساس توافقنامه همکاری نظامی بین دو کشور، نیروهای ترکیه و آذربایجان برای انجام یک رزمایش در نزدیکی شهر باکو و مناطقی از آستارا، جبرائیل و ایمیشلی گرد هم آمده‌اند.

به گفته این وزارتخانه، نیروهای زمینی و هوایی، یگان‌های ویژه، یگان‌های اطلاعاتی و یگان‌های موشکی و توپخانه‌ای که در این رزمایش شرکت دارند، هر یک ماموریت‌های مختلفی را دنبال خواهند کرد.

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

در این رزمایش روش‌های جنگی مدرن به کار گرفته و عملیاتی همچون سازماندهی هماهنگ یگان‌های مختلف، تعبیه پل‌های شناور برای عبور از رودخانه‌ها و استقرار نیروها در مناطق دشمن فرضی انجام خواهد شد.

به گزارش یورو نیوز، این رزمایش در حالی صورت می‌گیرد که نیروهای ترکیه و آذربایجان در اوایل سال جاری میلادی نیز با نام آموزش‌های پروازی-تاکتیکی در آذربایجان عملیات مشترک انجام داده بودند.

ترکیه اصلی‌ترین حامی آذربایجان در جنگ ۴۴ روزه قره باغ بین باکو و ایروان به شمار می‌آید؛ این درگیری نظامی در ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۰ آغاز و با میانجیگری روسیه در دهم نوامبر همان به پایان رسید.

در جریان رویارویی دو سال قبل، آذربایجان چندین شهر و ۳۰۰ روستای خود را از ارمنستان جدا کرد. آذربایجان این درگیری را یک پیروزی توصیف می‌کند.

حمله جبهه النصره به شمال سوریه

روسیه از حمله عناصر گروه تروریستی "جبهه النصره" به منطقه کاهش تنش در شمال سوریه خبر داده است.

به گزارش تارنمای شبکه "روسیا الیوم"، اولیگ ایگوروف، معاون رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه در بیانیه ای تاکید کرد که جبهه تروریستی النصره در روز گذشته، هشت نوبت منطقه کاهش تنش را گلوله باران کرد.

وی گفت که دو حمله در استان حماه، پنج حمله در ادلب و تنها یک حمله در استان لاذقیه انجام شده است.

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

معاون رئیس مرکز آشتی روسیه همچنین گفت که ترکیه حضور در گشت های مشترک را به بهانه شرایط نامساعد جوی نپذیرفته است.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد؛ اما منطقه چهارم که ادلب استانی در شمال غربی سوریه و مناطقی چون لاذقیه، حما و حلب را در بر می گیرد، هنوز در دست گروه های تروریستی است و گفته می شود کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی جبهه النصره است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد بدون خونریزی، تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند؛ اتفاقی که تا امروز رخ نداده است و تروریست ها در این منطقه هرازچندگاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می کنند.

انفجار در مزارشریف با چندین کشته و زخمی

بر اثر انفجار یک خودروی حامل کارمندان یک شرکت نفتی در شمال افغانستان، دست کم پنج تن کشته شدند.

به گزارش هندوستان تایمز، پلیس افغانستان امروز (سه شنبه) اعلام کرد، بر اثر انفجار یک خودروی حامل کارمندان یک شرکت نفتی در مزار شریف واقع در شمال افغانستان دست کم پنج تن کشته شدند.

برنامه پایگاه آمریکا در کویت برای مقابله با توان پهپادی ایران/ درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران/ آغاز رزمایش مشترک آذربایجان و ترکیه/ حمله جبهه النصره به شمال سوریه

محمد آصف وزیری، سخنگوی پلیس ولایت بلخ گفت، امروز حوالی ساعت ۷ صبح به وقت محلی، انفجاری در مزار شریف در یک اتوبوس متعلق به کارمندان نفت "حیرتان" رخ داد و افزود که در این انفجار حداقل چهار تن نیز زخمی شدند؛ علت انفجار مین کنار جاده‌ای بوده است.

هنوز مشخص نیست چه کسی پشت این انفجار بوده است. در ماه‌های اخیر، چندین حمله در مراکز شهری افغانستان صورت گرفته که مسئولیت برخی از آنها را داعش بر عهده گرفته است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۶:۱۷

سکوت ایران باعث شده الهام نتانیوهوف رییس دولت باکو رو توهم برداره. باید درس عبرت محکمی به این مترسک ترکیه و اسراییل بدیم تا حد و حدود خودش رو بدونه

ناصر۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۲۰:۰۵

فقط مواظب باش فشارت بالا نره

حسین۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۳۸

تاب جون سلام .
پوتین مشکل روحی پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟
اون بنده خدا اگه باغبون بود باغ خودش رو بیل میزد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۳۶

احیای برجام مورد حمایت روسیه است چون علاوه بر ایران آنها هم از این بابت منتفع میشوند

حسین۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۲:۳۸

ایران هم قوی است وهم سیاست مدار،چون اگه اینچنین نبود،الان حرفی برای گفتن نداشت.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۴:۰۱

مگه الان حرفی برای گفتن داره خخخ

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۴۵

آن زمان که روسیه می توانست برای عدم تحریم ایران نقش بازی کند، نکرد. تحریم های شورای امنیت سازمان ملل را اگر وتو می کرد، امروز ایران از سازکار ماشه نمی ترسید.⁸

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۳۳

جناب بد نیست روند توافق برجام را مطالعه کنی

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۲۹

مکانیزم ماشه یکی از بندهای توافق برجام بوده که ایران هم به خاطر مزایای برجام با کل توافق موافقت کرده

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۲۳

از ابتدا مذاکرات برجام با حمایت چین و روسیه همراه بوده ولی آمریکا بد عهدی کرد با نقض برجام

وحید۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۳۸

درود بر روسها

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۳۵

چرا در برابر این خودمغول پنداران اینقدر مماشات میکنیم

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۲:۵۳

مماشات نکردیم هر کاری از دستمون اومده انجام دادیم

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۵۹

درخواست روسیه برای لغو تحریم ها علیه ایران
اوج از خود گذشتگی و ایثار روس ها!!!!. همه مشکلات امروز ایران بازی نفاق آمیز روس ها و ساده دلی مسئولین است.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۲۰

آیا دلیلی هم داری یا اینترنشنال را باز گویی میکنی

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۲:۵۴

مطمئنی ساده دلی صرف بوده؟ البته همینم گناه بزرگیه

لقمان۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۳

تا زمانی ابلیس بزرگ بزرگ ترین تولید کننده تسلیحات کشتار جمعی است ملت های جهان روی صلح را نخواهند دید.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۱

روسیه، آمریکا، انگلیس واتحادیه اروپا همه دستشون تویه کاسه هستش، روسیه باید دم در خودشو بیل بزنه، امریکا وانگلیس وکشورهای غربی نونش دراین تحریم هاست... ضعیف باشی همینه..دیگه خدا خودش به ما رحم کند... سلبریتی های ورزشی وهنری نشون دادند عقلشون به مانند بعضی لات ولوت های خیابون بیشتر نیست... مسئولین هم الا ماشاء الله توخوابند...

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۱۸

آمریکا و انگلیس بر علیه اتحادیه اروپا به خصوص آلمان هستند

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۲۹

سلبریتی ها که اصلا در جریان نیستن.

عاشق ایران۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۳۸

هشدار به نهادهای سیاسی و امنیتی و اطلاعاتی ایران: با عنایت به رزمایش مشترک باکو و ترکیه و حمایت اسرائیل از تفکرات پان ترکیسم کوچکترین غفلت و کوتاهی در برابر باکو و ترکیه ، ضربه های بزرگی به منافع ملی و هویتی و سرزمینی ایران وارد خواهد شد. و اگر اینچنین شود، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و سیاسی ایران باید پاسخگو باشند. پان ترکیسم، بزرگترین تهدید پیش رو ایران می باشد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۲۸

ناراحت نباش عزیزم حواسشون هست. اگه توجه کرده باشی نیروهای عراقی که اومدن رو مرز ایران و کردستان عراق قرار گرفتن رفتن سمت ترکیه هم واستادن و عملا ارتباطشون با ترکیه رو هم قطع کردن. درسته با آذربایجان سرشاخ نمیشن چون یه طعمه مثل اوکراینه ولی جای دیگه دارن دست و پای ترکیه رو قطع می کنن.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۰۰

مثلا چه کاری از دست تون بر می اد

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۳۸

سرگئی لاوروف اگر طبیب بود، اول سر کچل خودش را درمان می کرد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۱۵

لابد ترامپ با کلاه گیسش بهبره

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۴۵

اخر داستان ببین سر اوکراین کلاه میره یا نه

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۳۶

پس چه شد زمستان سرد اروپا؟؟؟
قیمت نفت از 120 دلار در ابتدای تجاوز روسیه به اوکراین، اکنون به 77 دلار یزای هر بشکه کاهش یافته است!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۵:۱۳

فعلا اعتراضات و اعتصابات در اروپا شروع شدهاز تورم

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۲۶

داداش گلم هنوز زمستون نشده که. یکم صبر داشته باش.در ضمن اصل سختیش تو صنعت و اقتصادشون اتفاق میوفته. این حرف رو شما باید تو بهار بزنی ببینیم چه اتفاقی افتاده براشون.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۳۲

اعلام شده که تنها 25% مردم روسیه از جنگ در اوکراین حمایت می کنند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۳:۵۹

به ۱۱:۴۴
اونی که بی سند حرف میزنه صداوسیمای شماست

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۵۴

همين تابناك خبرشو گذاشته بخونيد

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۴۵

به شما گزار ش دادن

حسین۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۱:۴۴

منبع خبریتون رو بزارید. تنقدر بی سند مدرک حرف زدید خسته نشدید

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۳۱

روسیه ابر قدرت پفکی است که به جز بمب اتمی چیز دیگری در چنته ندارد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۳:۲۸

بزرگوار بخش بزرگی از مردم ما با روسیه مشکل دارند ولی در طول تاریخ روسیه هیچ وقت ابرقدرت پفکی نبوده و همیشه کشوری مهم و تاثیرگزار بوده.نگاهی به جمعیت وسعت منابع و گستره زبان روسی نشان می دهد فرمایش شما اصلا صحیح نیست

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۹

بنظرم روسیه باید از کشورهای غربی بخواهد همه اون اختلاس گران را به ایران برگرداند و همین طور فرزندان مسولان را.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۲۹

روسیه شده دایه مهربانتر از مادر!

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۷

دولت آمریکا چرا آقازاده ها از کشورهای غربی را اخراج نمی کند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۲۹

روسیه بهتر است فکر باتلاقی که در اوکراین در آن افتاده باشد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۴

روسیه دنبال چند قطبی شدن جهان است دنیا از تک قطبی جز جنگ و خونریزی چیزی ندیده است.

واحدی۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۰۷

از کی روسیه نگران تحریمهای ظالمانه آمریکا شده که درخواست لغو تحریمها را داده؟ روغن ریخته نذر امامزاده کرده. درخواست لغو تحریمها در حالی که می داند هیچ اثری ندارد چه معنی دارد؟ ضمنا اصلاح بفرمایید کشور آذربایجان چندین شهر و 300 روستای خود را از اشغال 30 ساله ارمنستان آزاد کرد. جدا کرد یعنی چه؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۰۹:۵۴

....سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، روز (دوشنبه)، از ایالات متحده آمریکا خواست تمامی تحریم های غیرقانونی علیه ایران را در اسرع وقت و به نحو بازگشت ناپذیر رفع کند..
.
از قدیم گفتن ، موش توی سوراخش نمیرفت ، جارو به دمبش بست!!!خخ

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۲:۲۴

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی

دهخدا۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۲:۰۶

شايد اين ضرب المثل گوياتر باشد:
" كل اگر طبيب بودى سر خود دوا نمودى "

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۰۹:۵۳

روسیه واسیه خودش درخواست لغو کنه

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۳:۵۸

به ۱۲:۵۵
چرا باید اغازاده هاتون اصلا به کشور شیطانی آمریکا برن برای زندگی؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۲:۵۵

چرا آمریکا خودش آقا زاده ها را دیپورت نمی کند ؟ آمریکا که بیشتر از روسیه شور مردم ایران را می زند .

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۵۰

چرا روسیه از آمریکا نمی خواهد آقازاده ها را دیپورت کند. و اون کلاهبرداران اقتصادی را.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۷

یعنی میشه یک روز دولت کانادا خاوری را به ایران مسترد کند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۵

مگه غربی ها که نگران بیماران پروانه در ایران هستند ما باید ناراحت باشیم.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۵ ۱۰:۴۱

مگه نباید تحریم و تنش در منطقه باشد تا برنامه‌های آمریکا پیش بره.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.