یکی از ضروری ترین تجهیزاتی که در غذاخوری های بزرگ مانند رستوران ها، کبابی ها، فست فودی ها و غیره کاربرد دارد، یخچال صنعتی رستورانی است.
یخچال کباب یا یخچال صنعتی رستورانی از انواع یخچال های ایستاده مکعبی یا مستطیلی است که در ادامه به جزئیات بیشتری درباره آن پرداخته ایم.
یخچال های صنعتی با قابلیت حفظ سرما و جلوگیری از هدر رفت آن باعث می شوند که مدت نگهداری از مواد غذایی در آن ها طولانی تر شود.
امکان ساخت این یخچال ها بر اساس نیاز مشتری و فضایی که برای آن در نظر گرفته شده، وجود دارد که در انواع تک درب تا شش درب نیز طراحی می شوند.
بهترین گزینه برای نگهداری از انواع گوشت و مرغ در حجم زیاد استفاده از یخچال قصابی است که به خوبی مواد فاسد شدنی را تازه نگه می دارد.
یخچال قصابی هم مانند یخچال های خانگی وظیفه خنک کردن و تازه نگه داشتن انواع گوشت قرمز و گوشت سفید مانند مرغ و ماهی را برعهده دارد.
هر کدام از لوازم و ابزارهای صنعتی به منظور انجام اموری سنگین تر و بیشتر از آن چه در خانه انجام می دهیم طراحی و ساخته می شوند.
بزرگ ترین تفاوت یخچال صنعتی قصابی با یخچالی که در خانه داریم به گنجایش و نوع طراحی آن مربوط می شود.
امروزه یخچال ویترینی نوشابه یکی ابزار اصلی در فروشگاه ها، رستوران ها و غیره هستند که برای نگهداری انواع نوشیدنی کاربرد دارند.
باید اشاره کرد یخچال ویترینی نوشابه نوعی از یخچال با سایز بزرگ است که از نظر ظاهری با یخچال های معمولی تفاوت های بسیاری داشته و کاربرد متفاوتی نیز دارد.
یخچال های ویترینی نوشابه تنها برای نگهداری از محصولات غذایی به کار می روند و از این رو دارای امکانات جانبی یخچال های معمولی نیستند.
همچنین درب های این محصولات به صورت شیشه ای ساخته می شود تا نوشیدنی ها از پشت آن مشخص باشد و مشتری بتواند بدون بازکردن درب یخچال محصول خود را انتخاب کند.
انتهای رپرتاژ آگهی/